Thursday, July 23, 2009

U2 360 & THE CLAW

.

U2 sudah memulakan u2 360 tour mereka.
Check out rekabentuk pentas mereka yang di beri nickname "The Claw".
Wow wee!








For more informations please click here.

3 comments:

deaf_angel said...

aku pernah baca, U2 nye konsert, gunakan electric supply yang kuat giler macam untuk nyalakan bandaraya.

mesti an experience tengok konsert dorang..

walau aku cuma tahu dorang punye pop hits aje haha

Portdy said...

daripada dvd2 cikla yg kita leh tengok memang extraordinary la konsert diaorang ni...

baca ituhari kat paper mana , untuk konsert tour yg ni kan, u2 naikkan harga tiket mahal, dan turunkan harga tiket murah....so yg mahal support yg murah punya tiket audience...ni strategi untuk atasi problem takut kekurangan audience gara2 economic downturn tempohari...

berteromber said...

U2 ni kalau bab buat konsert mmg gempak ahh...tengok je la Zoo Tv tu...dasat..tapi mmg aku susah nak hadam lagu2nya...hehe