Wednesday, July 15, 2009

Nemutnemut dan Kucin' Jadian Part Uno

.
. video
Hek eleh, terkebil-kebil malu pulak anak ni.


Mynemut-nemut, kalau tengok blog yayah dia suka na main kucin jadian, sibuk nak bagi makan pas tu ajak main bola. Hai kalau lah boleh jaga kucing betul macam ni punya prihatin bagus juga....
Kucing kat kampung tu habis di kejarnya. Ayam kat belakang rumah tu memang dah anti kalau nampak Nemutnemut ni balik kampung. Nanti dia pancit pakai botol pancit air baja acik dia huhuhuhu....


video video video



(To Kucingorengemok: Nasib baik saya pun bela sekor kucin putih, ceria sikit laman blog ni, leh wat jaga pintu pagar huhuhu)

3 comments:

eddie dewanaga said...

gua pun suka main2 dgn kucing tu... lagi sekor kat blog Kucing Oren, way to go Nemut Nemut!!

Portdy said...

broeddie,

ok tu, penat2 karang cerpen Naga, boleh lek lek lepak main kucing kitaorang....

kucingorengemok said...

kita dah lama tak main dgn kucing kitaaa! nasib baik ada guests rajin layankan dia, haha.