Friday, July 24, 2009

Bon Jovi VS Elvis Presley




Bon Jovi: 100,000,000 Bon Jovi Fans Can't Be Wrong (2004)


Tiada masalah peniruan sebenarnya.
Bonjovi memang sengaja memberi penghormatan kepada cover album Elvis Presley.
Sila klik pada tajuk album untuk informasi sumber dari Cik Cumi dan Wiki.


9 comments:

Takilala said...

Ni versi piring hitam manis ke?

Portdy said...

takilala, yg bon jovi tu boxset 4cd 1 dvd

berteromber said...

ceh..riak piring hatim manis betul la cik takilala kita ni...huhu..

tu hari terjumpa cros road special edition yang ada 2 disc dan 1 dvd tu 50 hinggit ajer kat Popular..cadang tunggu gaji nak beli..tapi tak sempat..sekali lagi pergi tengok dah elek..

Portdy said...

kat muar/melaka tak jumpa lagi...last nampak crossroads tu kat Alamanda ujung tahun lepas....

emm kat Popular mana tu bro? CS eh?

takilala mamang tengah riak sangat tu bro... di buatnya tak jumpa jarum player dia tu, pakai jarum peniti je le...saya tumpang gelak dengki...

eddie dewanaga said...

gua gila betul dengan Elvis punya 'Suspicious Mind'.

ni semua pasal Black Hawk Down punya movie la ni.

MOHD SHAFID BIN RAHMAT said...

Ini ada satu pengajaran yang aku nak kongsi yang aku alami. Kalau dah nampak apa yang kita nak atau suka cik bertoromber, jangan buang masa.Takde duit, gesek kad kredit dulu, takde pinjam bini, takde pinjam ahli keluarga, takde pinjam kawan-kawan, takde pajak apa yang patut, takde curi aje. Sebab banyak kali aku kena maca, tu. Kerit tak sudah. selalunya memang CD aku kena macam tu.

Viva,viva Las Vegas,

berteromber said...

a'aa..popular CS..

En. Mohd Shafid..tak beli jam tu pasal bukan priority..kalau benda yg memang dicari2..macam biasa la..cekalkan hati..kuatkan semangat..selet kad..haha..

deaf_angel said...

ada lagu sedap kat boxset ni..

aku ada download dulu2 hehhe, ntah mana ntah skarang

Portdy said...

nagakeramat,
alamak yg mana satu eh lagu elvis ni? nak kena carik balik ni hehehe

Sapik;
betul tu cikgu sapik, saya adalah mangsa2 keadaan macam tu la...
(tengah berkira2 nak rompak speedy video ni huhuhu - mata gua target boxset kitaro!)


broteromber,
biasalah sudah kawin banyak priority lain, selet kad lebih2 karang, amoi suara ganas pula telepon ujung bulan....


brodeplepp,
banyak juga yg best2, sapa suka bonjovi era dulu2 mesti suka boxset ni...gua suka "Last chance Train"... sama "starting all over ahain"...