Monday, July 13, 2009

Airi Taira yang bertahilala.


Yeah, Super pervert sudah kembali!
Kali ini saya nak memperkenalkan pelakon baru yang bertahilala iaitu Airi Taira.

Gambar dari blog dia. Suka saya pompuan yang ada gigi 2 depan muncung macam ni.


Profile

  • Name: 平愛梨 (たいら あいり)
  • Name (romaji): Taira Airi
  • Profession: Actress and singer
  • Birthdate: 1984-Dec-12
  • Birthplace: Akashi, Hyougo, Japan
  • Height: 152cm
  • Weight: 42kg
  • Star sign: Sagittarius
  • Blood type: O

Bawah ni gambar photoshoot.


Saya kenal dia dari filem 20th Century Boys Chapter 2 yang diadaptasi dari Manga.
Sesiapa yang minat wanita bertahilala sila berkenalan. Sesiapa yang suka Sharifah Aini pun boleh juga kenal-kenal.

Poster 20TH CENTURY BOYS -CHAPTER 1.

Ada Takako Tokiwa yang berlakon drama Beautiful Life.


Poster 20TH CENTURY BOYS -CHAPTER 2


Portnote:
  1. Tahilala: pun Takilala
  2. Klik sini untuk info trilogi filem 20TH CENTURY BOYS
  3. Manga 20TH CENTURY BOYS diinspirasi dari lagu T-REX dengan judul yang sama.

10 comments:

berteromber said...

nyum nyum nyum

Portdy said...

lazat kan broteromber?

zan said...

Apsal gambar yang memula tu mengingatkan aku pada seseorang? hmm..

"isn't she lovely, isn't she wonderfull.." - stevie wonder-

eddie dewanaga said...

dulu masa kecik2, layan cerita2 ultraman (hero dia nama Hayata dari pasukan M.A.T) gua dah bercita2 untuk memperisterikan species2 Jepun ni... Lisa Surihani tu muka mcm Jepun gak kan..??

SkiD said...

Portdy....ko selalu sangat menyajikan awek Jepon...tergugat aku seketika...lepas ni sapa pulak lagi...

Portdy said...

zan.

macam awek lu eh? lawa tu, dia ada adik tak?




bro naga,

haaa ultraman ni la yang wa suka bro, ni yang kepala lonjong mata telur kan?
err....Lisa surihani macam awek thai hehehe boleh ke?

Portdy said...

skidrow,

hmmmmm lepas ni wa bubuh rin hanekoma atau oshin ok tak?
mana tau ada yang bercitarasa awek tua tua sikit....huhuhuhuhu

zan said...

Er..awek wa? er..er..
Kalau awek wa macam ni, wa dah tak tulis blog kot..wa jadi mat shuffle..hahaha

p/s: hutang "tribute to led zeppelin" pun belum setel lagi ni beb..tengah wat kerja umah sket..hahaha

Portdy said...

zan,

pelan2, wa menunggu dengan sabarnya hehehee...

:: Cikgu Wiween :: said...

halamak serupa gigi arnab ku (~_~)