Friday, July 24, 2009

Nemutnemut dan Bobo

.
Dimana ada Nemutnemut di situ ada Bobonya.
Bulat air kerana pembetung, bulat Bobo kerana Nemutnemut.
Harapkan Nemutnemut, Nemutnemut kroyok BoBo.
Habis madu, Bobo dibuang.


video video video video

8 comments:

eddie dewanaga said...

"..bobo ni tergolek-golek laa..."

hahaha... bro, rajin betul bikin 3gp. eh... zaman bujang dulu, lu ada bikin tak??

hahaha...

Portdy said...

Bronaga:

Kami suami isteri berkahwin atas pilihan keluarga, bercinta setelah mendirikan rumahtangga...so takda la video2 3gp ni....

hehehe buleh gitu?

MOHD SHAFID BIN RAHMAT said...

Aku takleh tengok. Opis block. nanti aku tengok kat rumah.

kucingorengemok said...

keroyok! haha... lama tak dengar org sebut...

Takilala said...

betul betul..dah lama tak dengar..huhu keroyok

berteromber said...

err nak tanya..3gp tu pedia?..(purak purak tak tau) bak datang contoh satu tengok...huhuhu..

deaf_angel said...

kat keja benda2 ni semua kena block la tak bleh nengok..haha

Portdy said...

sapik:
takpa, tumpukan pada kerja kat opis, kat umah buleh tengok...hahaha murninya ayat aku....

fatorencat & takilala;
hehehe nasib ada yang tau "keroyok"...lupa lak nak buh meaning dia kat post tu....


broteromber;
oh, kena tanya eddie, lelaki suci macam kita ni rasanya kurang arif lah dengan 3gp semua ni kan bro? hahaha....

brodeplepp;
biasa lah tu, kat tempat kerja ramai yg mencemburui kita.....habis semua nak dibloknya....