Friday, July 03, 2009

Rota dan Nemut-nemut.

.

Minggu ni kami semua demam makan Rota,

Bagi sesiapa yang tak tahu Rota adalah satu jenama snek lazat berperisa udang yang enak dimakan begitu saja. Ayah , ibu dan Nemut-nemut sedang dalam usaha mengkayakan syarikat Oriental Food Industries Sdn. Bhd , iaitu syarikat yang mengeluarkan snek Rota ini.

Moment paling best?
Bubuh Rota dalam mangkuk, duk bergelimpang 3 beranak, layan 3 movie berturut-turut, The Mirrors, From Dusk Till Dawn (cerita vampire) dan True Romance (The Director's Cut).

pas tu joget rota-rota. Boleh gitu?



Sudah lama tak post gambar nemut-nemut kan?






ni video pulak.


video
video

14 comments:

Takilala said...

Rota huhuhu..lama dah tak layan...oishi desu ne..huhuhu

matakucing said...

cikedis ada??

Portdy said...

Takilala-san,

walaupun ada yang cakap snek makanan tak berkhasiat tapi aku nak makan juga..aku tak peduli, aku tak peduli , aku nak juga!




cateye,

cikedis? hehehe tu lagi dah macam rare species! ada lagi ke cikedis tu?
satu lagi snek yang gua suka, supering atau corntos, yeah!

berteromber said...

cikedis > rota ... huhu

Portdy said...

broteromber boleh geng ngan matakucing,

rota > corntos > cikedis. Period.

berteromber said...

lupa pulak...from dusk till dawn ngan true romance memang klasik arr...highly rekomended

eddie dewanaga said...

Rota best... anak2 sedara gua tengah biol makan Super Rings... yg banyak cheese tu... dengan gua2 sekali terbabit.

deaf_angel said...

prawn cracker, aku suka yang brand jepun tu, calbee ke hapa ntah.

dia ada satu tu perisa black pepper.

super rings....huhu..

Portdy said...

wife gua teruja tengok True Romance ngan FDTD tu, siap tanya kenapa 2 movie ni tak penah kuar tv chenel 5 singapore? tak penah tengok pun...

apa pun gua sdang berusaha nak dapatkan FDTD part 2 dan 3.

bro-teromber ...toloooooooong la seduuuuuuuuutttt....

Portdy said...

brodepp,


option wa kalau takde rota, double decker pun boleh juga,

calbee? itu brand tak pasti pulak
nanti cek it out...

berteromber said...

FDTD 2 & 3 gua pun tak pernah tengok..walaupun Tarantino produced..tapi disebabkan pelakon dah lain kan..kurang berminat la..tambah2 pulak Salma Hayek tak der...huhu

tapi kalau lu nak...nanti wa try sedut la..

kucingorengemok said...

mcm mana joget rota² tu? cikedis skrg ada balik, tapi tak kaw mcm masa kecik² dulu...

Portdy said...

kucin oren,

I will show you...

Portdy said...

arigato broteromber-san,

Satu lagi feveret : The Faculty.

Ha ini pun ada Cik Salmah, jadik cikgu ke nurse sekolah gitu huhuhuhu...