Friday, July 31, 2009

Happy Belated Birthday to Encik Suhaimi bin Abdul Rahman!

.28 Julai 1958, sekarang sudah 51 tahun beb.


Happy Belated Birthday, bro Amy Search!

(Inipun kalau tak masuk LRO sure tak ingat punya.)

Untuk sesiapa yang bakal ke Konsert Penghargaan SEARCH DI AWAN BIRU,
hope you'll have the best day/night in your entire life!


7 comments:

dilaOHdila said...

happy behday ......:-)
rasa dihargai kalau ada seseorang yang mengingatkan hari hari bersejarah ni
Pingat emas utk PORT!!!!!!

Portdy said...

dill;
kadang2 terlupa juga, mana yg ingat je le hehehhe..tenkiu for pingat emas...ni nak kena naik staging terima pingat lah ni eh?

eddie dewanaga said...

semoga dia terus ceria bersama famili, dan terus diberkati Allah s.w.t.

dan yg penting, terus rock sampai kecut!

berteromber said...

somoga dirahmati ler...dah tua dah Amy ni ek..betul2 rock sampai tua ni..hehe..

Portdy said...

rst = rock sampai tua!

:: Cikgu Wiween :: said...

encik suhaimi ini adalah rakan baik kepada lecturer muzik ween masa kat IPTI. tp org tua tuh da beruban bagai..amy still awet muda gitu. :p

Portdy said...

vween;
nak ikut formula amy, kawin bini muda remaja huhuhu