Saturday, July 11, 2009

Adegan Sax.

.

Suatu pagi yang bingung di Pusat Karaoke,


Port: Eh beb, wa pilih lagu dulu...(sambil menekan2 butang remote mesin karaoke )
Suko: Okay. Silakan
Port: Ah, sudah....ni macam mana nak buat ni?
Suko: Nape?
Port: Apahal diorang bubuh lagu Kenny G kat seleksi ni? Instrumental pulak tu? Macamana kita nak nyanyi?
Suko: Buat bunyi pakai mulut kot?
Port: Takpa-takpa, minggu depan kita bawak saxophone, aku nak main lagu Songbird.
Suko: Hahaha! Ok, nak carik lagu Kitaro pulak lah. Minggu depan boleh bawak orkestra!
Port: Hahahahahahahaha!

8 comments:

eddie dewanaga said...

layan Hattan laa... Rendang Tak Berbuah.

hahaha, lagu favorit tu...

Portdy said...

Best lagu tu, videoklip pun ori, wa sudah try ehehhheheheheh

deaf_angel said...

serious ke pa? karaoke ada kenny g?

wakaka. Kelakar ah.


Aku paling suka cerita Cars. Yang part kereta rappers tu sabotaj trailer tu nak kasi dia tido pakai lagu kenny G.
lawak abis.

Portdy said...

serius bro deaf,

wa pakat gelak ngan adik wa hehehe....

haa part tu lagu "songbird" la tu!

Takilala said...

huhuhu

berteromber said...

gilar ahh...ada karaoke Kenny G...huhuhu

Portdy said...

Takilala-san,

huhuhu jugak,
nanti try tengok Carcass ada karaoke tak,yang pastinya Poison ada...auu!

Portdy said...

jgn kata kenny g, broteromber...
kenny loggins pun ada...