Tuesday, July 28, 2009

Rohaya Ueto

.



Di suatu malam yang indah, ketika kami bercengkarama, di bawah sinaran lampu minyak tanah...

Aya-chan: Abang Portdy marilah kita kahwin...
Portdy-san: Kahwin eh? set aje... tapi awak kenalah tukar nama eh? Emmm Rohaya boleh tak? kalau tak pun Siti Nurbaya ke....
Aya-chan: Apa-apa pun tak kisah janji kahwin.
Portdy-san:
YAY! Melompat girang!

Dan saya pun terjaga setelah mendapati diri ini jatuh terjelepuk di lantai. Sigh...

Aya Ueto - Chan

10 comments:

Ijau D. Koceng said...

nanda kore?

SkiD said...

Tu laaa..tido kena mandi wajib dulu....baru tak ngigau...

eddie dewanaga said...

geram gua tgk dia dgn green dress tu...

eh, bro... org rumah tak baca blog lu ke?

Ijau D. Koceng said...

tp muka standard mcm muka pelakon av jepun kan? "kimochi iku iku..."

klu org rmh baca, bakal mkn maggi la mlm ni... kan?

berteromber said...

hmmm...Maria Ozawa tetap di hati..huhu

Takilala said...

Hirosue Ryoko

Ijau D. Koceng said...

berteromber:
selain maria ozawa, tina yuzuki @ rio pun comel gak... kacukan portugis, tp dia ni "bising" sket la

:: Cikgu Wiween :: said...

cettt berangan dgn awek jepun rupanya. Comel lagik cikgu wiween.


muahahahahahahahahahha

Portdy said...

ijau;
echi...echii.....ero sennin....


Skidrow;
baik ustaz skidrow....semalam lupa daaa


bronaga;
hari ni dia tak baca....selamat.


ijau lagi;
you ni pervert la Ijau hehehe........"kimochi iku iku...."
Gua dah standby mammie slurpp ayam 2 bungkus kat dalam kereta...


broteromber;
maria arshad lagi yum yum!


Takilala-san;
orang kalau dah angau...iyekan aje lah....
berapa kali dah ulang scene citer "Departure" tu?


ijau lagi dan lagi;
err....kenapa dia bising ijau? (sambil garu kepala buat2 tak tau)


vween;
cikgu vween ramai sangat dah risik... merajuk carik awek jepun pulak...... muahhahahahaha juga.

Anonymous said...

Sorry for my bad english. Thank you so much for your good post. Your post helped me in my college assignment, If you can provide me more details please email me.