Tuesday, July 14, 2009

Nemut-nemut dan lagulaganya part deux.

.



My better half cakap Si Nemut-nemut ni imitate lagu yang kereta mainan masuk duit 50 sen kat shopping kompleks tu, alah yang ada macam-macam bentuk ayam, kereta, roket. Masuk duit nanti dia goyang-goyang sambil main lagu kanak-kanak bahasa Jepun.



Err .... rumah kami sebenarnya tak sepah macam ni tau, sekali sekali aje.
( sambil terbongkok-bongkok malu mengutip khazanah yang bertaburan.)

8 comments:

Takilala said...

beterabur tu standard la..huhu

kucingorengemok said...

eiii, rumah kita org plak tak mcm ni langsung... langsung! tolong la percaya. kah kah...

deaf_angel said...

rumah nak kena ada barang bersepah dan berserak, baru home sweet home.

ada nemut2. normal ah barang all over the place.

berteromber said...

ala..rumah ada bebudak standard modified la tu...tu lu belum tengok rumah orang ada anak 3..hehe

Portdy said...

Takilala,
berterabur takpa, ni dah macam dilanggar geroda.

fatorencat,
Percaya percaya! (angguk2 sambil buat tangan jari silang belakang.)

Bro depplepp,
Home sweet home-motley crue!
Tu lah , tapi malam nanti arahan akan dikeluarkan untuk kutip balik mainan.

Broteromber,
agak2 kalau rumah ada bini 3 berterabur tak?

:: Cikgu Wiween :: said...

alaaa tomeynya dik nemut2. huhu tade laa sepah mana pun bro :P

eddie dewanaga said...

kalau kemas sangat pun, tak real laa.

rumah gua takde budak kecik pun bersepah!!

Portdy said...

vween,

ya ka tak sepah sangat ? tenkiu tenkiu.....hins hins!


brodragon,

biasaklah rumah rockers, mestilah sepah, tapi sekali nak kemas, kalah rumah mat kental!