Thursday, July 23, 2009

Nemutnemut in the Wonderland.

.
Hehehe, tajuk macam Alice in the Wonderland, Wonderland lah sangat kan? Ni snapshot gambar Nemutnemut di Children's Playground.



Kat bawah ni gambar Nemutnemut dengan Harley Davidson dia, tengok tu habis semua nak dibawanya. Termasuklah Encik Spiderman.

Front, Spiderman mabuk kat belakang, terlebih makan Roti John Kambing Assalam Pekan Nenas, Pontian.

Rear. Nampak tak kaki Chicken Little tertonggeng kat bakul belakang tu?

8 comments:

deaf_angel said...

portdy, ko tak join naik ke? haha.

Portdy said...

sebelah punggung pun tak muat bro dep, hahaha ....ketawakan dirisendiri

berteromber said...

rajin betuk ko tangkap gambo anak ko ek...gua dulu anak pertama sama la excited..sani sini bergambo..masuk yg no 3 ni..alahai..kesian dia..bapaknya dah malas...huhu..

Portdy said...

Broteromber,
bukan apa bro,
nak tangkap gambo 1st wife, kurang xcited pulak...tunggu 2nd wife, 3rd wife kot? huhuhuhu

dilaOHdila said...

Ya lah PORT
awat hang tak JOINt naik kuda tu
adalah geng NO (hehehhehe) jangan mare!!!!
dulu waktu kecik aku x dapat rasa naik kuda nih
dah tua ni nak naik kang kata Buang tabiat pulak kan (ahak)

** suka tengok aksi anak hang ni
comey & ceria ghituk

Portdy said...

err, dill gambo aku naik ada tapi segan ah nak buh kat sini huhuhuhu....

eddie dewanaga said...

dah besor ni rider nanti...

abah dia kena kasik tunjuk the right way, bukan the other way...!

Portdy said...

broeddie,
yeah thats right, its either myway or the highway!