Friday, May 01, 2009

Hapus Aku by Nidji


Composer/Lyric - Giring / Ariel
Album - Breakthru'

Kutuliskan kesedihan
Semua tak bisa kau ungkapkan
Dan kita kan bicara dengan hatiku

Buang semua puisi
Antara kita berdua
Kau bunuh dia sesuatu
Yang kusebut itu cinta

Chorus:
Yakinkan aku Tuhan
Dia bukan milikku
Biarkan waktu waktu
Hapus aku...

Sadarkan aku Tuhan
Dia bukan milikku
Biarkan waktu waktu
Hapus aku...

P/s: dah layan lagu indon pulak huhuhu

4 comments:

deaf_angel said...

wahhh dah berapa hari tak masuk..glamer ah design baru blog ni

PORTDY said...

hehehe...

"I'm going through changes "

ni pun nampak berat nak loading
maybe kena modified balik le..

dilaOHdila said...

blog yang glamour tu dep
ni boleh jadi en_me ni port (hehehhehe)

** alar makan tu sedap gak port
tapi tak tahannya kena duduk atas nu
nak turun pun malas
kalau kat bawah boleh capai2 ghitu ajer kan

PORTDY said...

BRO DEP -

thanks bro...youre my inspiration!


DILL -

mana leh lawan En_Me

ah dapat kenal2 member2 bloggers ni lebih penting untuk wa...tak glemer pun tak kisah lah beb..

janji member yang ada semuanya BEST!