Sunday, May 31, 2009

Drag Me To Hell



Campaign.
Must watch horror movie.






Filem arahan Sam Raimi yang pernah mengarahkan filem trilogi Spiderman dan trilogi Evil Dead.
Saya tidak tahu samada ianya ditayangkan di pawagam Malaysia atau tidak....
apapun jikalau menerima rating positif 95% dari laman web Rotten Tomatoes bermaksud bukan suatu filem yang boleh diabaikan.

laman web rasmi.

8 comments:

deaf_angel said...

huhu..aku baru nengok youtube trailer dia..
abis la, lepas ni konpem drama melayu hantu2 tu pun nanti ada babak mintak loan kat bank haha.

tapi story line dia aku suka, kalo kita tak mampu nak bayar, out we go. zaman sekarang macam gitu lumrah kehidupan

:: Cikgu Wiween :: said...

owh pasti akan tgk punya sbb i love horror movies! tq for the info, portdy! ;)

berteromber said...

cam best jer...nanti dah kuar dvdrip boleh la download...hehe..

eddie dewanaga said...

evil dead antara yg best bagi gua...

drag me to hell... bunyi mcm best, bunyi mcm tajuk album heavy metal!!!

matakucing said...

musim hantu2 mengamuk di pawagam

deaf_angel said...

wah..evil dead

zaman aku kecik2 dulu...paling thrill dan masih paling thrill

Portdy said...

bro depplepp,

heheeh ..kena tunggu slot keliwon tv3 akan datang hehehheheh...

yup zaman ni zaman kapitalis imperialisme....



vween,

tengok sorang2 tau ween ,
matikan lampu,
bawak bantal peluk
pasang ubat nyamuk
... tengah malam baru afdhal...



broteromber,

sedut bro jangan tak sedut hehehe
panjangkan muncungmu!


bro naga,

walaupun mengarut sikit tapi army of darkness adalah my feveret hehehhehe....

ye, tajuk dia ganas. barulah horror namanya.huar huar!




cateye,

...dan juga musim citer2 feveret masa kecil kita juga..

eg: transformers, terminator salvations, dragon ball, green hornet!



bro dep again,

...yup evil dead,

evil dead 1 = seram
evil dead 2 = tak tengok lagi
evil dead 3 (army of darkness) = silly!

Anonymous said...

Hiya everybody, excellent board I have found It absolutely accessible & it has helped me so much
I hope to give something back & aid others like this message board has helped me

_________________
[url=http://iphoneusers.com]jailbreak iphone 4[/url]