Thursday, May 28, 2009

Here's to the winners


Barcelona 2 - Man. United 0







Here's to the heroes, those who move mountains

Here's to the mountains they make us see

Here's to all brothers, here's to all people

Here's to the winners all of us can be.




Portnote: apa apapun 2 - 2 team main bagus semalam.


kredit gambar: http://en.uefa.com/index.html

9 comments:

deaf_angel said...

smalam aku tido, cam biasa kena kejutkan ngan sorakan2 peminat Man Utd dari kedai mamak,
lain je bunyi sorakan dia, cam in trouble gitu...
So pagi bangun terus Soccernet..
ooo kalah..

selalu final whistle boleh terjaga satu kawasan dorang celebrate

Portdy said...

emm..

macam dah buleh agak MU akan kalah...
tak tau lah macam ada instict gitu,

anyway wa pun bukan fan berat soccer sangat...

dah stop lama zaman dulu dulu...

zaman tv singapore show italian soccer...
zaman AC Milan ada marco van basten...

eddie dewanaga said...

Man Utd macam kena badi lepas first goal... gua menyampah tgk Puyol, for me, he was nothing but 'drama queen'...

eh, gua mcm bengang je bila red devil kalah... kenapa ye???

SkiD said...

Takkan le tiap2 tahun nak menang. Bagi le team lain lak buat rekod..!! hehehe!

berteromber said...

grrrrrrr!!!!!!

Portdy said...

broDeplepp,

kalau man u menang semalam lagi sekali bro terjaga kerana sorakan umat kedai mamak dah leh g sahur ...esok puasa hahahah...

brodragon,

chelsea the blues clues fan pun turut murka? heran2...

skid row,

ha ah , dah menang kan dulu?

broterober,

gua punya member sudah kalah betting semalam wa ingat dia lah umat paling garang hari ni....

tapi ni ada sorang lagi garang rupanya, takut takut......

matakucing said...

rileks5

:: Cikgu Wiween :: said...

owh nehiiiiiiiiiii (~_~)

Portdy said...

vween...

nehi? kebi nehi...