Tuesday, May 19, 2009

Surrender To Me – Robin Zander & Ann Wilson dan teman saya yang bernama Rocket Queen



annwistmd4983487788208680

Is It That We Been Together Much Too Long?
The Answer May Not Be In Black & White.
We're Always Trying To Prove Whose Right Or Wrong,
And Now We're Giving Up, Without A Fight.
But I Know When Your Gone, I'll Wish I'd Held On.


So Baby Surrender To Me, (surrender).
They'll Be No Holding Back Now.
So Baby Surrender To Me, Tonight (tonight).


I don't want our love to cause you so much pain
If This Is How It's Gonna Be I'll Walk Away Baby.
No Neither One Of Us Should Ever Say Goodbye,
Let's Forget About The Past, And Whose To Blame.
'Cause When This Is All Gone, We'll Wish We'd Held On.


So Baby Surrender To Me (surrender).
They'll Be No Holding Back Now.
So Baby Surrender To Me Tonight (tonight).


How Could This Love Be In Danger?
It Used To Be So Good, So right.
To Think fate Could Make Us S trangers,
So hold me In Your Arms Tonight......
Whoa Oh Yea, Yea...Whoa
Whoa Whoa Now Now Now.


So Baby Surrender To Me (Surrender)
They'll Be No Holding Back Now....Nooooo.
So Baby Surrender To Me Tonight (Tonight).
Surrender, Baby Surrender
Surrender

Portnote:

  1. Ann Wilson adalah anggota kumpulan Heart dan Robin Zander adalah anggota kumpulan Cheaptrick.
  2. Lagu ini juga pernah dinyanyikan oleh Richard Marx & Lara Fabians.
  3. Saya masih mencari info berkenaan lagu ini seperti pencipta dan penulis liriknya . ( Ada sesiapa boleh tolong?)
  4. Terimakasih kepada En Shafid@Rocket Queen yang memperkenalkan lagu ini kepada saya 3 tahun lepas. Dia ni peminat tegar Transformers, Model ferrari, action figure, Manchester United , Kylie Minogue , Syarifah Aini dan kegemaran beliau ialah mabuk mabuk teh tarik di Winchester hahaha. Sila lawat blog dia kerana dia sekarang sudah mencemar duli buat blog pula.

Pix: Portdy dengan Rocketqueen depan Winchester.

Portdy:"Macamana ni Winchester sudah penuh, mate?"
Rocketqueen: " Pegi Restoran Assalam , mate."

4 comments:

deaf_angel said...

cheaptrick nye mamat tu suara dia merdu.

aku suka dia nyanyi lagu the flame

deaf_angel said...

cheaptrick nye mamat tu suara dia merdu.

aku suka dia nyanyi lagu the flame

berteromber said...

tak silap aku Richard Marx yang cipta lagu ni...biasa la time tu dia banyak jugak buat lagu rock leleh...contoh Kump Vixen

Portdy said...

bro Deplepp,

memang sedap , ini band dulu selalu tour ngan Aerosmith zaman era album Nine Lives tour dulu dulu...

bro-tromber,
patut ah dia ni nyayyi balik, lagu dia rupanya..
not bad eh composition dia untuk orang lain...
..tapi versi dia kureng sikit lah , poppy sangat.