Sunday, May 31, 2009

bahagia

.








"hey,

aku cuma mahu hidup bahagia ..........is that too much too ask?"


,

5 comments:

deaf_angel said...

aku pun nak bahagia
tapi kat mana2 pun aku akan jumpa orang yang cuba tak buat aku bahagia.
- kat kerja, kat dalam bus, dalam mrt/lrt, kat mana2 la..
DALAM INTERNET NI PUN aku jumpa orang macam siot.
Jadi aku kena belajar ignore all these untuk jadi bahagia hahaha

:: Cikgu Wiween :: said...

sama laa kita. eehehhe

eddie dewanaga said...

setuju dgn deaf...
walau dimana saja kita cuba lari, ada saja yg cuba kesabaran, usik/sakat tak tentu pasal ni...

"...biarkan ku damai, bagaikan samurai...!!!"

- XPDC

dilaOHdila said...

mana lak aku punya tadi...rasa rasa dah tulis....

Port
aku jugak nak bahagia
adakah bahagia tu kekal milikku (HUHUHUHU)
doakan lah aku semoga bahagia sellau erk PORT
untuk kamu juga.....

** Aku suka gambar ni
Nice shoot
Art sungguh


hang sehat ka
acam majuk ja tak nak singgah umah aku nu

Portdy said...

bro depp,

tu lah bro,
kekadang kita frustrated gak...
penat dah rasanya...
dalam hati selalu cakap "just gimme a break please..."

Happiness (is a warm gun)
Bang Bang Shoot Shoot....

(the beatles)



vween,

nasib kita serupa , bercinta dan kecewaaaaaa...............huhuhuhu


bro dragon,

makin kita nak cool jadik - nice guy...makin kita diuji...sigh...

penat dah bro...penat.

no more mr nice guy-alicecooper




dill,

kedamaian adalah hak milik setiap insan.....(macam iklan lak)

akan selalu aku doakan kebahagian untuk semua rakan2 blogger dimana saja berada....


sori ah dill, line prob ...tu yang tak dapat mamper ke rumah mu...huhuhu