Wednesday, May 20, 2009

Pelanduk dua Serupa : 21st Century Breakdown dan Think Tank


Ok ni cover album Greenday - 21st Century Breakdown
baru release di pasaran.
Sekali imbas terus teringat akan .....



....Cover Think Tank - Blur.



...dan ada sikit-sikit macam cover album Saturnine - Grey.


Portnote : Terasa ini pernah mengusikku bagai dejavu.

12 comments:

deaf_angel said...

huhu baru ni aku nampak cover Green Day.
A bit naughty ler hehe

Portdy said...

bro dep,

Its showing love kata artist yang design cover ni heheheheh....

tapi tak senakal Scorpions - Lovedrive!

Saudagar Mimpi ... said...

...ataupun sekontroversi Scorpions- Love at First Sting. heheheh

Portdy said...

Saudagar,

haha cover Scorpions- Love at First Sting pun akan akan sama ek?

berteromber said...

Saturnine?...pergh lama giler tak dengar lagu Liquid Love...layan siut..

Portdy said...

yup saturnine - liquid love versi akustik ...gila garing sound dia...

matakucing said...

huru hara abad 21 hahaha greenday ruless

Portdy said...

cateye,
nikmati single pertama yang bertajuk "Ketahuilah musuh anda" dari Greenday.

dapatkan yang original.

matakucing said...

hehe gua dh grab..yang gambor cover tu watak dalam album ni Gloria & Christian.

Portdy said...

cateye, lu sungguh pantas, sepantas kucing itam eveready huhuhu

zan said...

Second best is all i've been
No future here for me
No place i'd rather be
No friend of mine to accompany me..

...need my drugs to ease my pain to be alone with half of me..

saturnine - half

:: Cikgu Wiween :: said...

ahhh musti beli musti beli! I love Greenday!