Wednesday, August 19, 2009

Super Pervert kembali: Aya Ueto dalam pakaian tradisi Vietnam

.Aya Ueto dalam pakaian yang diberi nama áo dài, sejenis pakaian Tradisi Vietnam.

Saya teringat satu watak dalam Rambo: First Blood Part 2 , awek vietnam@agen US yang jadik guide Rambo dalam misi menyelamat kat hutan Vietnam tu. Yang mati kena tembak tu....(spoiler). Macam baju nilah dia pakai.
By the way, First Blood (part one) is the best in the Rambo Series. Walaupun kurang letupan dan tembakan tapi kekuatan cerita dia tu yang meninggalkan parut di hati.

Sikit-sikit dah macam Chun-Li pulak.
Ada ke awek vietnam pakai baju camni tengah2 pekan?

Bila lah Aya Ueto ni nak pakai Kebaya , kurung Kedah ke? HuHuHu...

15 comments:

berteromber said...

agak sopan gambo2 kali ini..adakah kerana bln ramadhan yg hampir menjelang tiba...hahaha..

Portdy said...

aya bilang;

"ya, betul tu bang berteromber..." sambil diiringi angguk kecil yang penuh manja , auuu!

Ijau D. Koceng said...

[geleng2 kepala...]

:: Cikgu Wiween :: said...

komen membina :

siapa bilang gadis melayu x comel? wahahahhahak :p

Ijau D. Koceng said...

tambahan komen membina:

"siapa bilang gadis melanau tak menawan..." aku dah sangkut sorg ;)

zan said...

Berani kasi tangkap gadis Asli la..huhuuh

Portdy said...

ijau;
{angguk2 angguk sambil menari riang)


wveenn;
siapa bilang gadis melayu yang muka cam mix jepun tak menawan?

ijau lagi;
aku jeles kat hang , huh!


zan;
keaslian dirimu memukau matahariiii.......

SkiD said...

Aduiii...dah dekat nak posa dah...Nanti bulan posa jangan le bagi gambo awek2 jepun ke korea ke...Awek arab pakai purdah pun tak digalakkan..huhuhu..

J said...

phewiitttttt....

Ijau D. Koceng said...

i wonder...
mesti lebat dan bising kan?

Portdy said...

bro skid;
na'am , ustaz Skidrow...(sambil tertunduk sopan).


J;
Psstt....jangan siul siul anak dara orang. nanti ada orang kampung yg marah.


ijau;
err lebat? bising? err ...err...

0hhh - rambut aya memang lebat dan keadaan memang bising masa tu (rujuk gambo last).

matakucing said...

aiseyy..last call sebelum ramadhan ker

MOHD SHAFID BIN RAHMAT said...

Kalau yang nie tak kena block pulak. Tapi takpela, cuci mata. Jambu tu.

eddie dewanaga said...

lebat dan bising...??

dan lecak (basah tilam) jugak... woohooo!!!
err... sori!


rambo first blood adalah bayangan sang director tentang penerimaan sesetengah civillian (dan diskriminasi pihak berkuasa tempatan terhadap bekas tentera) kepada mereka2 yg baru pulang dari vietnam sekitar 70an...

Portdy said...

cateye;
bukan, ni le mukadimmah nya
huhuhu...



sapik;
ni dah taraf jambu loceng pik, masak ranum manis sedap pulak tu...




nagakramat;
ya betul tu!
anyway lagu ost dia yang ending tu best kan? yg part rambo kena iring masuk keta polis tu...