Sunday, August 16, 2009

Skywriter - Scorpions

.
Favourite saya untuk album Eye 11 eye.



Skywriter - Scorpions

You have got a body to
To make a man just lose his mind
To give me a shiver send it down to my spine
It's all because of

You have got a body to
To bring a man down on his knees
Just let me inside don't leave me begging please
Don't ever go

Everybody knows
That I'm under the spell of your love
Got nothing but you on my mind
That's the way it goes
It's no wonder you're tearing my heart
Simply in pieces tonight

You have got a body to
To make a man just sell his soul
Right to the devil I think after all
I should have known

Everybody knows
That I'm under the spell of your love
Got nothing but you on my mind

Everybody knows
And I wonder if you know it too
I skywrite your name way up high

In the sky in the sky in the sky

To bring a man down on his knees
Just let me inside don't leave me begging please
Don't ever go

7 comments:

eddie dewanaga said...

lagu ni relax ah... gua baru dengar ikut youtube je tadi.

deaf_angel said...

ni zaman scorpions style lain sikit ni kan..

SkiD said...

ni zaman2 aku dah tak dengar apa2 dah...apa tah lagi scorpions...

berteromber said...

aku tak ingat lagu ni..aku ada kaset dia..tapi ntah 2,3 kali ajer kot aku bukak..

zaman tu dah tak layan scorpions sangat..tapi terbeli jugak kaset dia..hehe..

Portdy said...

bro eddie;
lagu ni ada mix reggae sikit, macam lagu "Is there anybody there?"


brodeaf;
betul tu, ni zaman Scorpions try experiment muzik electronica...
ramai fans yg mengamuk masa ni hahaha...
lagi satu era ni saja yg kita buleh tengok kepala botak Klaus meine sama Mathias Jabbs...


Skid;
ni zaman Scorpions buang tebiat huhuhuhu...


bro-teromber;
sama lah juga, terbeli keset ni ingatkan macam scorpions biasa...
sekali...tapi dah tua2 ni dengar balik ok juga...
sekarang nak carik cd dia pula...

Saudagar Mimpi ... said...

Album Scorpions selepas Face The Heat spt Eye II Eye, Pure Instinct, Acoustica ni dah kurang menyengat. Ramai orang dah start layan Metallica, Megadeth dan Alternatif masa tu. Album lama-lama diorang jugak yang best.

Portdy said...

Dan masa ni jugaklah banyak band2 yang terus tenggelam,

ramai yang juga survive dengan market dari Asia seperti Jepun...

hanya band2 yg betul bertahan saja yg masih aktif buat album hingga ke hari ni, itu pun sukar nak ulangi kejayaan lampau...