Thursday, August 06, 2009

Bercanda di pasiran pantai.

'


Suatu petang yang damai ku kau lihat bercanda di pasiran pantai,

Aya-chan: Abang Portdy, jadik tak kawin?
Portdy-san: Eh, eh jadik jadik , abang serius ni, tengok bulumata abang tak nampak serius ke?
Aya-chan: tapi tengok macam abang tak semangat je bila sebut pasal kawin?
Portdy-san: bukan tak semangat , abang risaukan banyak perkara, tentang masa depan ,
cabaran 1 Malaysia, virus selsema H1N1, masalah pembuangan sampah di kolej
kolej IPTA ,kenaikan tukaran dollar Singapura dan
juga masalah dalaman Konsert Search tempohhari. Ini semua sedikit sebanyak
menganggu perancangan perkahwinan kita.
Aya-chan: Malas nak cakap sama abang lah, Aya nak mandi lautlah (sambil berlari-lari
kecil di gigi air dan terus berenang...
Portdy-san: (aku tak buleh lepaskan peluang ni!) Tunggu abang Aya -chan (sambil
memasang tanduk DIO di kepala!

BUSSSYSSS!!!! Masuk dalam laut . kedengaran lagu Sudirman dan Anita Sarawak - Bercanda di Pasiran Pantai....diselangi ketawa nakal ala ala macam dalam lagu tu juga. Tubuh badan basah dengan masinnya air laut dan peluh jantan sendiri.



Realitinya:

Tubuh badan saya basah, basah kerana nemutnemut ngompol malam itu , huhuhu....

*ngompol - kencing masa tidur.

14 comments:

kucingorengemok said...

bapak yang soleh, hehe.. :)

eddie dewanaga said...

gambar Aya-chan terlentang tu takde yg full size ke..???

nemut2 ngompol atau memang si ayah yg kebasahan mlm tadi... huhuhu!

Portdy said...

KOG;
Amin!

nagakeramat;
kalau nak besarkan click to enlarge.
kalau nak full sampai nampak bawah kaki semua tak leh buh sini...

nanti tertangguh pulak Cerpen NAGA nanti...
penulis dia blank!

Takilala said...

geram tgk Aya baring atas tatami tu

Portdy said...

takilala-san;
itu baru aya, kalau ryoko hirosue?

Ijau D. Koceng said...

lom lagi yu aizawa, risa coda, sora aoi, tina yuzuki atau maria ozawa...

Portdy said...

ijau;
kimochi kimochi.....ikku ..ikku...

huhuhu lupa lak malam ni malam Jemaat ....

Portdy said...
This comment has been removed by the author.
deaf_angel said...

lawak ah ko

Ijau D. Koceng said...

skrg ni layan sora aoi... dia kurg bising, nmpk real sbb dia enjoy xde main2 mcm ikut skrip, dan dia mmg ikku btl2 hahahaah...

berteromber said...

gua setuju ngan eddie...gua suspek si ayah yg mimpi kebasahan...huhuhu..

Portdy said...

deaf;
saje jek layan boring2 hehe

ijau;
ko punya pasal lah aku tertengok Sora Aoi pagi ni....hai....batal air semayang aku...


bro-teromber;
tak baik buruk sangka kan?

:: Cikgu Wiween :: said...

ngompol aje? ngiseng xde? aahahah

:: Cikgu Wiween :: said...

adakah semua komen berbaur 18sx?

erk..cabutttttttttt!