Sunday, August 23, 2009

Changes

.




"Manusia perlu berubah ke arah kebaikan, dan perlu ada ruang untuk perubahan, padaku itulah dia kesempurnaan"

(Portdy - 6.00am Ahad, 23 ogos 2009)




"Be yourself, but improve yourself"

(Portdy - Somewhere around 1998)

18 comments:

deaf_angel said...

i'm going thru changes huhu..

thanks sharing bon jovi tu, last aku beli cd dorang dan aku suka was crush tu yang its my life nye album tu...lepas tu aku tak paham.
harap2 yang ni best.

speedrider said...

selamat berpuasa bro portdy

eddie dewanaga said...

ingat lu review Changes versi Ozzy dgn anak dia...


gua kelakar tengok anak sedara gua kalau dia bikin hal, mama dia nak rotan je, dia jerit... "bertukar...!!!"

dengan harapan dia akan jadi power rangers...

tapi akak gua brutal, sebat tetap sebat, tak kira la dia bertukar jadik godzilla ke, dinaso ke...

Portdy said...

bro dep;

we going tru changeeeesss....

sama2 bro,
nampak nya album baru ni macam nak mengulangi sound2 pasca crush huhuhu....
bon jovi dah lowkey laa

tapi kan wa lebih tak sabar tgu DVD live main kat MSG dengar2 nya ujung tahun , kalau jadik la...
concert tu JBJ dah start nyanyi lagu2 lama pakai original high key, best best!




speed;
hehehe selamat berpose juga speed!




nagakeramat;

wa ada satu lagi lagu OZZ yg wa nak review "goodbye to romance" lagi tendang ini lagu huhu

kiut la anak sedara naga ni hehehe

bertukar! henge no jutsu!

Gengmetal said...

Ingatkan Wind Of change tadik hehehe ... selamat berpuasa!

SkiD said...

Changes! jangan tak changes..lepas ni wind of changes le pulak..

berteromber said...

Gua pun ingat Changes Balack Sabbath tadi...Goodbye to romance pun layan..ni lagu pasal Ozzy blah black sabbath..tp kalau tema change..gua suka lagu ni..

"I heard some kids telling me
How they've lost all the faith, in the way
They've been talking world peace
And the wars in the streets

The lines on their faces so deep, yeah
A revolution, or reach out
And touch the day
We're overdue, child

Change
Now it's time for change
Nothing stays the same
Now it's time for change"

- Time For Change - Motley Crue

Portdy said...

geng metal;
hehehe selamat berpuasa bro!



skidrow;
tu lah, ni tengah Ride the wind!


broteromber;
lagu ni macm best jek ? kena cekitout.
motley crue ni set set Poison jugak kan? huhuhu....Auuuu!!!!

zan said...

Pergh..ramainyer yang terpedaya..hahaha

Takilala said...

huhu.. ingat kan ko bertukar jadi Kamen Rider tadi..huhu selamat berpuasa

MOHD SHAFID BIN RAHMAT said...

A change.. would do you good.
A change.. would do you good.
Chasing dragon with plastic sword,check out jimmy averybody wants more, scully and angel on a kitchen floor.... lupa....
A change.. would do you good.

Portdy said...

zan;
tu lah, baru gua nak serius sikit...
huhuhu




takilala;
henge no jutsu!



sapik;
all i wanna do is have some fun ah ah!
i can feel it im not the only one!

ingat lagi ko kat macik ni eh?

:: Cikgu Wiween :: said...

ween da banyak change gak nih dr malas masak jd gajin masak! wahahahahk

matakucing said...

SAPA LA AJAR BUAT ENTRY TAJUK2 CENGGINI HUHUHU

KATA CORNELL "BE YOURSELF & ALL THAT U CAN DO"

Portdy said...

weweenn;
persediaan ke arah alam lagi satu ke ween hehehehe.....


cateye;
ntah sapa agaknya eh? sambil mata jeling2 kearah matakucing...

Anonymous said...

ooo dah ada blog ye...skit tak bagitau...

nemut2 tu ape? ko nie macam2 la...

Anonymous said...

facebook ada tak?

dilaOHdila said...

Port
arinih masak apa wei...
mai lah boka posa ngan aku ni hah