Monday, June 15, 2009

"The Trooper" (Camp Chaos version)

.


Sedikit Trivia Videoklip Lagu Aces High - Iron Maiden (Camp Chaos version) bagi sesiapa yang b
elum tengok. "The Trooper" (Camp Chaos version) - Eddie VS Bush and the gang.


Ok , fans Iron Maiden khususnya dan semua rockers amnya, kali ini saya persembahkan "The Trooper" (Camp Chaos version) .

Dah biasa tengok VC original The Trooper kan ? Kali ni versi animated, Eddie as The Trooper menyelesaikan kemelut peperangan diantara Bush dan seterunya.

Gile gore/ganas Video klip ni, Eddie memang dah lama geram dengan dunia yang berperang, habis diamuk semuanya hahahaah puas hati tau tengok Eddie! Yeah!

Ok versi ni hanya boleh didapati dalam DVD Vision of The Beast CD2 dan ianya merupakan "hidden extra" dalam dvd ni.




Screencaps dari dvd, enjoy:




Some little trivia for those who havent seen this videoclip : The Trooper - Iron Maiden (Camp Chaos version).

hehehe...

Tak syok tengok screencaps sahaja kan?

Nasib baik, ada fans sudah letak link video klip ni, apa lagi dipersilakan tonton bagi yang belum pernah tonton:




Kredit harus diberikan kepada/credit to EddHead from Chicago/original link:

http://www.viddler.com/explore/EdHead/videos/41/ingroup/metalfansunited/


Hehehehehe, lucu dan kejam.

8 comments:

berteromber said...

adoi...nak kena cari jugak ni..ada berapa lagu camp chaos ni buat?

Portdy said...

Broteromber,



Camp Chaos Version:

# "The Wicker Man" (Camp Chaos version)
# "Run to the Hills" (Camp Chaos version)
# "Flight of Icarus" (Camp Chaos version)
# "The Trooper" (Camp Chaos version) (Easter Egg)
# "Aces High" (Camp Chaos version)
# "The Number of the Beast" (Camp Chaos version)

tambah :

"Man on the Edge" (fun version - Easter Egg) * Uses clips of Charlie Chaplin films

ni bonus yang rasanya takda dalam DVD 5 tu sebab gua ada 2-2 versi , first gua beli kat HP rasanya sama dengan yg macam bro punya...

rujuk sini bro:
http://en.wikipedia.org/wiki/Visions_of_the_Beast

eddie dewanaga said...

bush ni memang celaka besar ni...

Portdy said...

hehehehe, tu pasal kena cincang dengan Eddie!

Geng Metal said...

uish geng maiden lu bro ... salam perkenalan bro!

Portdy said...

GM,

salam juga bro.
tenkiu sudi singgah.

:: Cikgu Wiween :: said...

hadey..puas kucoba..tapi mengapakah hatiku x terbukak2 lagik tuk Iron Maiden nih??? huhuhuhu

Portdy said...

vween,

banyakkan solat hajat dan berdoa,
InsyaAllah pintu hati kan terbuka...

hik hik...