Friday, June 12, 2009

Aduhai sakit kepala yang sangat menakutkan

.

Saya diserang sakit kepala yang amat pagi tadi.
Menakutkan sakitnya.

Nak berdiri tak boleh,
nak baring pun tak boleh!
Aduhai....

Lepas adik bungsu picit 2 kali baru dapat tidur....
ni bangun sekejap ada urusan penting yang perlu diselesaikan,
harap-harapnya ok lah sakit kepala lepas ni....



huhuhuhu...

8 comments:

Takilala said...

Bahaya bro, gua sakit kepala gak bangun pagi 3 bln lepas, skali bp tinggi..huhuhu..sebab kolestrol dah naik..so solution gua hari tu..makan quaker oats..alhamdulillah kolestrol turun. try la.

Portdy said...

Takilala-san,

tenkiu for your advice,
gua leh lupa lak nak makan koko-ot(quaker-oat)...

benda ni dah ada orang nasihat dah tapi wa lupa nak buat...huhuhu...seems like loceng reminder dah berbunyik kali ni!

For Whom the bell tolls....

thanks again!

deaf_angel said...

take care of yourself bro

cuaca skarang pun panas je
Indonesia nye masalah jerebu pulak bermula balik
kena jaga diri beb.

Portdy said...

bro depp,

thanks...
gua pun dah ok start malam ni...
Alhamdulillah syukur pada tuhan.

you too, take care bro!

eddie dewanaga said...

sesekali, pegi laa check kat klinik... nescafe pun kurangkan jugak(ini nasihat utk gua yg 'taik nescafe' bro..)

takut darah naik...

Portdy said...

bro naga,

aduhai ke klinik memang gua malas bro...

tapi atas nasihat kawan2 gua pegi check jugak ah, kalau apa2 buleh prevent awal,
doakan gua berjaya menapak ke klinik tu huhuhuhu...

berteromber said...

cuaca panas la...memang senang kena sakit kepala...

gua sakit kepala teruk tak pernah...tapi pening kepala rasa dunia berpusing adala...tengah kat opis kena...nak bangun pun tak boleh...rasa lantai bergoncang...kena papah gi klinik...siap muntah lagi...glamer wa sekejap kat lift CT Square...hehe..

doktor dah tak bagi berjaga malam...tidur kena cukup...nescafe tak leh minum...abis la camner gua nak tengok bola pagi...hehe

badan makin tua la...dulu semua pun ok...sekarang kena jaga2 la..

Portdy said...

bro teromber,

not old, just older ...kata Bon Jovi hehehehe...

tu ah dulu muda2 main lasak jek kan
dah tua ni kena cool down sikit
kena jadi ular menyusur akar...

nasib wa bukan kaki bola! hehehe selamat!