Wednesday, October 27, 2010

SSS - Sudah Sampai Sini , yay!

 I'm so happy today, baru sampai kat opis pagi tadi jam 9.15 pagi waktu 1Malaysia Barat.
Baru sampai tadi, yay!


Boxset. Semuanya Sealed lagi, Yay!

 Ada masa kita review satu-satu Yippe yikkiyay!

11 comments:

berteromber said...

pergh...Kissology vol 2 & 3 eh????

ni buat gua panas ni...hehehe...

kasi tampal dia punya booklet plis...

Ijau D. Koceng said...

sumber ebay ka? welcome to da club

eddie dewanaga said...

arghh... api cemburu menjulang tinggi...

Abang Ben said...

Hong Kong?

Aku berminat nak tau yang ini pirated atau ori.

Kasi review ye.

Takilala said...

hmmm...berapa hari sampai?

Portdy said...

BROTEROMber;

Akan direbiu, tunggu arr...


IJAU;
Egay club le hehehehe

NAGAKRAMAT;
jangan terbakar bro , tu baru gezet je...

ABE BEN KNOBI;
aku memang nak tau sangat cam ne nak differentiate ori or pirated, sebab ada beberapa cd aku dapat dari HK memang real giler packaging dia,
aku dah check catalog number, features dia ...sila beri tunjuk ajar tuan!

anyway kalau pirated gua tak ralat sangat sebab bid dengan harga rendah giler, ada rezeki sambar yang ori, yeah!

Portdy said...

takilala;

lebihkurang 2 minggu gak

zan said...

Pergh..dah layan boxset je skang ni..hahaha

deaf-angel said...

portdy i want the KISStory tu!!
aku nak sangat!!

MOHD SHAFID BIN RAHMAT said...

Nampaknya aku dah kena tinggal jauhnie.Suhaili makin maju. Takpela.Kau review dulu apa yang patut. Inventory aku boleh duduk diam-diam dulu.

Keep up the good job.

Portdy said...

zan;
rezeki lah bro ....


DEp;
hehehehe...


Sapik;
takpe ko kumpul transformers, aku kumpul cd/dvd...buat pusaka anak cucu kita. Nanti dia orang jugak yang senang.