Wednesday, October 13, 2010

BON JOVI - THE CIRCLE


Ini kesinambungan dari entry yang ini. Dah setahun berlalu.


Album studio yang ke sebelas. Bon Jovi  - The Circle.

Cover depan

Deluxe CD/DVD Limited Edition
The Deluxe Edition of The Circle includes the twelve track album plus a DVD of the 2009 documentary When We Were Beautiful, Directed by Phil Griffin. The Documentary follows the band through their 2007/08 Lost Highway Tour.

*The Lost Highway tour ni kan , ada DVD official dia tajuk "Live at madison square Garden"
seriously dvd ni best sebab Jon BonJovi banyak nyanyi lagu-lagu lama dia yang key tinggi dan kebanyakannya dia nyanyi guna original key. Saya belum ada yang original copy dvd ni lagi.

Belakang.



Kita buka, yang kiri tu DVD  dan kanan tu CD. Booklet in the middle.

ok kita buka satu dua helai, cmon take a look inside.




credit. thanks , tenkiu, tq.


Dan paling best dapat poster, bandingkan dengan saiz packaging dia. Betul-betul Howliaw!


Ok , short rebiu jek , enjoy this album while waiting for:




Bon Jovi : Greatest Hits - Ultimate Collection
set to be released November 9, 2010. 

9 comments:

Abang Ben said...

DVD tu ada apa? Documentary?

Portdy said...

Abe ben;

documentary, masa "lost highway tour 2009"

Takilala said...

yg ni aku tak dgr lg.

berteromber said...

documentary When We Were Beautiful tu siap ada rilis ngan buku sekali kan...ingat nak beli...tapi usha2 kat egay masih mahal ler...

greatest hits tu depend pada 4 lagu baru dan macamaner packaging dia la...kalau lagu2 baru tu semua jenis country muzik macam sekarang...tak per la...

maklum la..aku dah ada semua album2 era hard rock dorang (sila baca dengan nada riak cd bon jovivi...heheh...)

SkiD said...

Aku minat album dedulu je..!!
Macam Berteromber yg riak CDwi tu...

matakucing said...

oho sume lyn duluxe edition jer..huhu5

deaf-angel said...

I LOVE SUPERMAN TONIGHT

stim abis lagu ni aku suka giler...
ulang2 dengar haha

Portdy said...

broteromber;

single baru "what do you got" ke apa nama dia dah release, ok ok aje, tak hook macam Always dan Saturday night.

oh ada buku eh? mesti mahal lagi...wa try nak bida buku "The Beatles Anthology"


SKIDROW;
Betromber ada selera baru sekarANG: JUSTIN BIEBER.
Tunggu dia review.


CATEYE;
hehehe deluxe edition terasa mewah sikit ahaks!

DEFLEPP;
Saya minat "Work for the working man", senang nak masuk , ada groove.....

Portdy said...

takilala-san;

aku dalam proses nak rebiu cd Bon Jovi yang paling aku minat: THESE DAYS!