Thursday, October 28, 2010

CIUMAN KE TIGA.


Ok sebab ramai yang nak rebiu boxset 
DVD  KISSOLOGY - THE ULTIMATE KISS COLLECTION VOLUME III,

saya akan mulakan dengan KISSOLOGY 3 dahului sebab boxset yang ke 3 ni adalah my wishlist
because ada dvd official (akhirnya!) show Kiss MTV Unplugged.

 kita short rebiu jek eh? 
K.I.S.S - KEEP IT SHORT AND SIMPLE
untuk feature setiap disc boleh rujuk kat wikipedia.



Belakang.


Mari kita bukak dan susun macam ni, 
ada 4 dvd + 1 dvd bonus Live reunion kat MSG.

Track list Bonus disc


every disc dia


Kita cabut semua disc , gambar kat disc holder. 
Packaging Digipak with Slipcase cover.



Boooookleeeeetttt Babyyyy!!!!!

I'll try to scan page by page,
sorry kalau ada yang tak clear atau terpotong sikit gambarnya.
sebab lepak jugak nak scan satu persatu...
but i hope you'll get the idea how was this boxset look.


click to enlarge my friends.




So thats all folks, kita jumpa lain kali dalam Kissology volume 2 nanti....and I'll try to scan and upload page by page "Ozzy Osbourne - Prince of Darkness" . Ada 60 page booklet yang really interesting. 

Lets rock n roll all nite !





8 comments:

matakucing said...

jelesnya..(sambil mengetap bibir) haha

berteromber said...

pergh...melelehhhhh siut....
(sambil mengurut2 dada...sabo2...bonus bulan depan...hahaha)

zan said...

Betul2 musim boxset je sekarang ni. Dah takde ertinya cd sekeping-sekeping..hahaha

MOHD SHAFID BIN RAHMAT said...

Bulu dada paul stanley tu kalau dicucuh degan lighter mesti letup-letup macam rokok suria 16.Ketes-ketes. Gurih.

deaf-angel said...

very nice

92 Detroit tu aku tak pernah tengok, tu mesti best Eric Singer baru masuk takeover Eric Carr

smua pun best la show2 ni.

Aku happy dapat jumpa fellow rock fan minat KISS haha

Takilala said...

gua jeles gak

gayour said...

tak dapat beli, layan gambo pun jadi la.

uuuu...uuuu

shout it out loud

mior said...

geram tgkk..