Wednesday, October 20, 2010

DVD DOUBLE TROUBLE LIVE AT JB 2010

Ok guys, short rebiu, tepek gambar....
our beloved bands release material macam gini meh  kita ramai-ramai dapatkan yang original ! yeah!

oh sebelum terlupa, tenkiu ZAN, yang sms petang sabtu aritu bgtau rilisan ini dah kuar.
 kau ibarat penggera handphone yang tak lekang dari mengingatkan kami pada rilisan terbaru tanahair.
harap kau berbahagia dengan Box Set Queen itu...Chewah!

 
Baru sampai di Speedy Video Melaka Tengah dan tengahari tadi saya terus grab.
Harga RM 29.00
Ada format 2 CD, 3 VCD dan 1 DVD.
Saya beli yang DVD punya.


hadapan .



belakang .




Bukak cd dia.


inlay dia kita selak sama-sama.



Vocalist.

Bassists


Guitarists.




Drummers
Credits: Thanks , Tenkiu, tq!


Satu jek yang saya hampa, hampa sangat-sangat:
Mana NURNILAM SARI?
Saya tak kisah dengan lagu-lagu lain yang tak masuk DVD tapi NURNILAM SARI?
I'm quite frustrated incorporated you know.

Lain-lain Ulasan Konsert Double Trouble :
  1.  Deaf Angel
  2. Sayapsayap Wings
  3. Bro-teromber
  4. Zan - Double Trouble live KL
Portdy sedang layan 2 khazanah ini sekarang!

10 comments:

Takilala said...

ni yg menguji kesabaran aku ni...hehehe

Ijau D. Koceng said...

zass... speedy video!

berteromber said...

saya juga mendapat sms sebegitu...
i lap u abang zan....heheh...

ko tolong jenguk2 skit...ada nampak muka aku ngan deaf tak?...

Aerosmith live??? wau..i loike!...

Abang Ben said...

kena beli ni!

zan said...

Lagu yang dikesan tiada (dibuang)..

Alam Barzakh & NurNilam Sari.

Siapa yang pergi konsert ni rasanya tau kenapa 2 lagu ni takde..hehehe

deaf-angel said...

WHAT???? NUR NILAM SARI MISSING???!!!!
OH MY GOODNESS!!

Portdy aku pun dah teruja ni tengok ko snap satu2 inlet tu haha...

eddie dewanaga said...

..mlm tu ada budak aku ambik video during 'Gema DiInderaloka' sebab dia tau gua gila lagu tu, tapi bila gua carik balik dlm phone dia, dah lesap ghaib mana pegi ntah...



**yg banyak gua jumpa dlm phone tu video biru 3gp. cehh... kurang asam, tumpang jugak laa...

JePh said...

gua minggu depan baru bole angkat 1!

mhagnoth said...

Patut ada kuar boxset baru lebih agung untuk tatapan generasi akan datang.

kucingorengemok said...

fyi, u got tagged. tag makan²... rock ke buat tag makan² eh? hehe :)