Wednesday, March 03, 2010

Say Goodbye To Life As We Know It

 "Say Goodbye To Life As We Know It"

Saya suka ayat di atas sekarang ni.
Tapi tu cerita lain.



Dalam DVD Pink Floyd - PULSE ada segmen backstage yang bertajuk  "Say Goodbye To Life As We Know It". Untuk menonton sila ke ruang Salur Anda di sini.





3 comments:

SkiD said...

Dedulu masa aku layan New Wave...selalu kat majalah Weekend cerita pasal PF ni..aku tak pernah ambik tau pun...Pasal dia tak de single top10. Tapi jualan album kat UK mencanak2...lepas tu baru aku cuba2 ambik tau...

Takilala said...

aku x into sgt band ni.. tp layannnnn

deaf_angel said...

ni yang dalam cerita Independence Day tu kan?
masa aku nengok cerita ni, satu benda yang aku take note nak follow up ialah lagu apa tu yang tengah main kat dalam treler tu? haha