Monday, March 01, 2010

Case 39

Saya baru sahaja habis layan filem ini:



Abaikan rebiu yang tidak memihak pada filem ini. 
 Boleh tahan juga.
Renee Zelweger berlakon citer seram tuuuuu.

5 comments:

berteromber said...

Noted.

Renee Zelweger punya pasal malam ni jugak gua download.

SkiD said...

Aku dah sedut dah...tapi tak tengok2 lagi...banyak jugak le filem yg dah sedut tak sempat nak tengok...malam tadi sempat tengok Daybreakers..malam ni tak tau lagi...kalau ngantuk tak de laaa..

deaf_angel said...

aku ni takut2 la nengok ceta seram haha

nurarinab said...

bestlah kirenye ni erk??

Portdy said...

BRO-TEROMBER;
suka Renee rupanya hehehe...
Anyway check out budak pompuan watak utama ni jugek, best gak acting dia - dulu berlakon Silent Hill, ada ingat tak?



Skidrow;
Daybreaker gua dah beli dvd cap ayam tapi samalah tak tengok lagi lah bro.
Ada 2 feveret actor gua kat sini: Ethan Hawke sama William Dafoe.


Def lepp;
Ajak love one tengok sekali, mesti tak takut hihihi.


Arina;

Salam pengantin baru Puan.
Best? hmmm saya bagi 3/5. Sedang sedang jek.Ajak hubby tengok sekali. Agak takut jek peluk hahahaha.
But for both of you, saya cadangkan tengok "New York , I love you", ataupun "Valentine Days", ataupun "Love Actually".
Semuanya recommended. Satisfaction guaranteed.