Wednesday, March 03, 2010

Akan datang: Scorpions - Sting In The Tail

 


10 comments:

SkiD said...

Ada lagi rupanya Scorpions ni...panjang betul hayatnya...

berteromber said...

album studio last sebelum dorang pencen eh..

macam Rudolf cakap la...takkan umur 70 nak main Rock You Like a Hurricane tapi berdiri terpacak je atas stage...dah tak larat...lagu ribut tapi angin pun takder atas stage...hehehe...

"Dont Stop At The Top...Touch The Sky Before You Drop..."
- dorang dah touch the sky dah...so boleh pencen.

portdy said...

Skidrow;
dont stop till you get enough...
eh eh ni lagu Michael jackson...

Dont stop at the top!



bro-teromber;
bukan setakat touch the sky bro, diorang dah burn The sky pun hehehe

We'll Burn the Sky!

eddie dewanaga said...

tetap Believe in Love...!!

eddie dewanaga said...

eh, gua lari tajuk ke...???

Portdy said...

nagakramat;

lari tajuk ? I dont think so....

you Believe in Love because Youre Born to Touch Her Feeling!

Ni kes dalam hati ada taman lee niii

gayour said...

search dan lefthanded menjadikan lagu2 scorpions sebagai lagu wajib mereka selain deep purple di awal penubuhan. band yang sangat tekenal dan disukai sepanjang 80an dulu. ramai sobat2 temasuk gua membesar bersama 'when the smoke is going down, always somewhere, in trance...". ia menjadi siulan.

ia menjadi kenangan indah walau the scorpions tiada lagi bersama kita. terima kasih pada the scorpions kerana menghiburkan dunia dengan muzik dan lagu mereka.

scorpions - u rock, we rock like a hurricane!

"Life's Like A River"

As years are passing by
Silence becomes your friend
You see the world in a different way
Don't be afraid of getting old
Life's still full of joy
And the beauty of the past
Is rejoicing your mind.

Saudagar Mimpi ... said...

Huhu. Aku mula-mula mcm tak percaya je Scorpions nak pencen ni. Mula-mula pikir mungkin marketing strategi je. Tapi bila pikir balik, mereka sememangnya layak pencen. Mereka dah buktikan kumpulan rock dari negara yang rakyatnya tidak menggunakan bahasa Inggeris tetap boleh berjaya dipesada rock dunia yang didominasi band dari negara yang menggunakan bahasa Inggeris.


Di mana ada usaha, di situ ada jalan.

"No Pain No Gain"!

deaf_angel said...

scorpions...

tak tahu apa nak cakap dah...

soundtrack kehidupan budak2 dulu2..

namika said...

hehehe