Saturday, March 13, 2010

Dengar sikit-sikit "Sengat di Ekor" dan ucapan TQVM!

First sekali to all my friends yang wish my birthday pada 8 March lepas di mana sahaja samaada di Mukabuku, email, SMS atau dalam hati aje....
TQVM! Thank you very March ehhh...much!




 Next:

Sting in the Tail - Scorpions



Wow !

Tak sambar nak tunggu release.
Nampak macam semua killer no filler.
Harap packaging album jangan macam hampeh, album last kan? (kononnnya...)

Sound ala album Crazy World. Sila dengar perca-percanya.





6 comments:

eddie dewanaga said...

gua kasik Aiko Kawamura tu lu dah tengok blom..?


*sedang mendownload In Trance untuk santapan telinga minggu depan.

bro, Shafid the Autobot Guardian tu ada FB tak..?

Takilala said...

here i am.. rock you like a hurricane.. huhu

berteromber said...

happy belated besday!

packaging cantik pun kalau Malaysia edition punya memang hampeh...rasa macam lebih baik beli pirate.

deaf_angel said...

scorpions, kalo agak2 suruh aku buatkan senarai list greatest hits dorang
aku rasa 4 cd pun tak cukup haha

SkiD said...

Scorpions??..band mana ni??
Ha ha ha!! Aku masih tak boleh lupa zaman RCA dan EMI..yg terkemudian tu...minat gitu2 je...

Portdy said...

NAGAKRAMAT;
dulu dulu masa travel naik train dari JB ke Segamat, duk ramai2 ngan member pas tu nyanyi lagu I"m in Traaaaaaiiinnnn!!! hahaaha poyo seh..


TAkilala;
"takda api! rumah aku takda api!
-Blackout!




bro-teromber;
tq tq....
menurut peraturan seksyen 2/3 akta pembelian cd2 ori, membeli cd berlogo Malaysia Edition adalah dilarang samasekali , taraf cd cap ayam lebih mulia sebenarnya...





Bro deplepp;
...4 dvd pun tak cukup hahahaha!!!


SKIDROW;
try lah layan album Eye2Eye, mau tersedak bro! huhuhu!