Sunday, February 21, 2010

I'LL BE THERE FOR YOU


.

I'll be there for you

These five words I swear to you
When you breathe I want to be the air for you
I'll be there for you

I'd live and I'd die for you
Steal the sun from the sky for you
Words can't say what a love can do
I'll be there for you


I'll be there for you....

But does she want you to be there for her?
or youre just annoying to her?




Mr Ritchie Sambora singing I'll be there for you.

5 comments:

berteromber said...

selalu tengok Richie backing jer..layan pulak bila tengok dia nyanyi..

ni lagu ntah berapa kali ntah gua guna utk tackle awek...hahahah..

mhagnoth said...

Pernah jugak dok jadi fan kaset abang aku - crossroad. Best jugak tapi X terlintas pulak nak jadi fan sepenuh masa bon jovi.

eddie dewanaga said...

antara lagu jiwa yg cukup best...

penah guna sekali untuk pujuk 'dia' yg merajuk, it works!!!

itupun gua cedok idea dari filem 'a lot like love', ashton kutcher dgn strat merah tgh ayat amanda peet.



*err... masih lagi hangat bahana 'romantic-comedy' punya discussion entry Portdy tempohari kot...

zan said...

sore ritchie ni unik. harmony dia ngan jon bon jovi memang best. macam layne ngan cantrell, kimball ngan lukather..

aku rasa lirik lagu ni dorang memang buat untuk pujuk awek kot..very the touching..huhuhu

Portdy said...

untuk tour yang lepas, Lost Highway - David Bryan (keyboard) pulak yang jadik main backup vocal untuk Ritchie, JBJ gi backstage minum kopi makan biskut sekejap.