Saturday, January 16, 2010

I like you!


Hari-hari saya dan nemut-nemut tengok dvd animasi UP.
Berulang-ulang kali. Everytime, everyday.

Sekarang ni si nemut-nemut asyik ulang-ulang sebut dialog part yang ni.






Animasi ni best. Recommended.

8 comments:

ibusinga said...

suka nama nemut-nemut...
sangat kiut..

berteromber said...

dah burnkan untuk anak aku...tapi aku sendiri lum ada masa nak nengok..

anak aku yg kecik hari2 suh bukak dvd Barney tak kira siang malam sampai aku dah naik terhafal lagu "i love you...you love me..." err..bapak pun sama2 nyanyi ngan anak...hehe

Takilala said...

nnti aku cari.

SkiD said...

Up...anak bungsu aku suka sangat. Lebih2 part anjing bercakap tu...

deaf_angel said...

pixar tak pernah menghampakan..

pakai barang apa sey dorang? haha.

dilaOHdila said...

wah nemut
gambaq hang dah jadi 3D aaa
ni kamera baru ka? cayyO!!!!!!!!!

nurarinab said...

I like it too!!! hehe

eddie dewanaga said...

diorang punya teknik animasi jauh lebih tinggi dari yg lain... bagus untuk nemut2 belajar sebut words in english... abah dia boleh assist bilang apa maknanya ayat yg dia sebut....