Wednesday, September 09, 2009

Tu dia dah keluar dah 999

.


The Beatles: Remastered

We are delighted to announce the release of the original Beatles catalogue, which has been digitally re-mastered for the first time, for worldwide CD release on Wednesday, September 9, 2009 (9-9-09), the same date as the release of the widely anticipated "The Beatles: Rock Band" video game. Each of the CDs is packaged with replicated original UK album art, including expanded booklets containing original and newly written liner notes and rare photos. For a limited period, each CD will also be embedded with a brief documentary film about the album. On the same date, two new Beatles boxed CD collections will also be released.

The albums have been re-mastered by a dedicated team of engineers at EMI's Abbey Road Studios in London over a four year period utilising state of the art recording technology alongside vintage studio equipment, carefully maintaining the authenticity and integrity of the original analogue recordings. The result of this painstaking process is the highest fidelity the catalogue has seen since its original release.

The collection comprises all 12 Beatles albums in stereo, with track listings and artwork as originally released in the UK, and 'Magical Mystery Tour,' which became part of The Beatles' core catalogue when the CDs were first released in 1987. In addition, the collections 'Past Masters Vol. I and II' are now combined as one title, for a total of 14 titles over 16 discs. This will mark the first time that the first four Beatles albums will be available in stereo in their entirety on compact disc. These 14 albums, along with a DVD collection of the documentaries, will also be available for purchase together in a stereo boxed set.
packaging

Within each CD's new packaging, booklets include detailed historical notes along with informative recording notes. With the exception of the 'Past Masters' set, newly produced mini-documentaries on the making of each album, directed by Bob Smeaton, are included as QuickTime files on each album. The documentaries contain archival footage, rare photographs and never-before-heard studio chat from The Beatles, offering a unique and very personal insight into the studio atmosphere.

A second boxed set has been created with the collector in mind. 'The Beatles in Mono' gathers together, in one place, all of the Beatles recordings that were mixed for a mono release. It will contain 10 of the albums with their original mono mixes, plus two further discs of mono masters (covering similar ground to the stereo tracks on 'Past Masters'). As an added bonus, the mono "Help!" and "Rubber Soul" discs also include the original 1965 stereo mixes, which have not been previously released on CD. These albums will be packaged in mini-vinyl CD replicas of the original sleeves with all original inserts and label designs retained.

Discussions regarding the digital distribution of the catalogue will continue. There is no further information available at this time.



Portnote:

  1. Tunggu sampai Johor. Berharap, berharap.
  2. Berita dari sumber lain buleh baca kat sini.


Dipetik dari laman web rasmi The Beatles

14 comments:

Takilala said...

kena cari ni. mesti..mesti

speedrider said...

uh!! niceeeeeeeeeeeee packaging!!!!!!! jenuh la nak cari kat penang. Tower Records pun dah lingkup kat sini.

eddie dewanaga said...

dulu kita boleh bergantung dgn Tower Records untuk dapatkan rilisan2 luar dgn packaging2 yg cantik2...

sekarang...???

as I said earlier, Malaysian punya pressing 'asal boleh' dengan record store punya staff yg clueless!!!

zan said...

Berapa estimate harga ni?

berteromber said...

dia jgn masuk jadi malaysia edition sudah la..packaging memang hampeh..dah macam taraf cd pirate..tp kalau import sure mahal ni..

anuar said...

ermmm 2 boxset 1 mono 1 stereo..perghhh lambat la nak masuk m'sia..tp tak tentu gak..sebab the beatles

SkiD said...

Nasib baik aku tak berapa minat Beatles!!..

deaf_angel said...

best ye
mono nye boxset 50,000 pre-order kat UK aje.
berapa ratus ni harga, nanti aku gi survey kedai spore

MOHD SHAFID BIN RAHMAT said...

Betul cik naga. Orang kedai CD sekarang tak tau apa orang nak. Jual cuma nak untung aje. Kalau ada yang tau, comfirm kita kena sembelih punya. tak tau harga boxset nie berapa, tapi confirm kita kena sembelih 3 kali ganda harga asalnya. JB punya tower record pun dah abis dah. kalau tak mesti ada.

Portdy said...

takilala;
aku tak aim tinggi , dapat 2 album pun jadik le...nak beli boxset? huhuhu

tapi mana tau kan hehehe






speed;
nice nice...tapi selagi aku tak tengok actual packaging depan mata aku tak pueh hati le, bile le nak mai johor ni.



nagakeramat;
lama tak gi tower record klcc, ada lagi ke? projek JJCCD wa ngan sapik asyik tergendala je...
untuk beatles kali ni dah bersedia dah untuk menari bogel depan staff kedai cd!




zan;
tak tau lagi, aku try pandai2 convert dalam nak dekat 60 gitu. kalau cd sebelum remastered (imported) pun dah jual rega above rm50? huhuhu




bro-teromber;
rasanya imported la bro, EMI malaysia kan dah bungkus? agak nye le....





encik anuar;
kalau ada petition suh cepat masukkan remastered catalog ni saya dah sign dah hehehe





broskidrow;
wa tengah belek2 note RM 5o ni, kalau jumpa yang pelik2 ada yang nak beli tak hehehehe?






deaplep;
ha'ah bro, tulun survey kan...
kalau dah ada kat singapore jap lagi mesti masuk JB.




sapik;
tapi aku pelik kalau boxset artis HK ke Taiwan ke murah2 seh, aku pernah nampak boxset dvd+cd TWINS dengan packaging yang besar tu dalam around RM50 jek...

nasib baik aku tak minat TWINS walaupun aku suka muka Gillian Chung yang kantul gambar bugel tu.

tapi kalau The Beatles ni tak da jugak aku beli jek la Boxset TWINS ni....pas tu aku hadiah kat amoi cun yang jaga speedy JJ. untung2 dia jatuh hati kat aku.

zan said...

Rasanya Tower Records satu Malaya dah bungkus. harap Speedy Video dengan Music Valley je la untuk cd-cd luar ni. Dengan Rock Records..

Aku yakin harga untuk cd original imported mau sampai RM 70++. Kalau boxset, tak heran kalau harga dia RM 600++.

So, apa lagi, torrent cukup...hahaha

Anonymous said...

What's up everyone, it's my fiгst visit at this web ѕite,
and article is truly fruitful in suрport of mе,
keеp up pоѕting thеse аrticles.


Also vіsit my webpаge; just click the up coming website

Anonymous said...

An interesting dіscussion іs wοrth comment.

I do bеlіеve that you nеed to wгite mоre abоut this isѕue, іt may nοt be a taboo matter but tуpіcаllу peοple
ԁon't discuss such subjects. To the next! Cheers!!

Stop by my weblog :: chatting gained

Anonymous said...

No matter if ѕоme one seaгchеs for his
гequired thing, thus he/she ωishes to be available thаt
in detаil, thus that thing is maintained over hеre.


My site ejaculation training