Sunday, April 05, 2009

My Favourite Search Ballads version yang jarang keluar radio punya.

Kadang-kadang kita ada suka lagu2 yang tidak dipilih menjadi single/kurang popular/tak dapat airplay dari stesen radio yang kita rasa sedap gila.

Jadi untuk kumpulan Search ini dia senarai top 5 yang saya pilih sendiri mengikut standard selera telinga saya lah.

Oh, lupa nak bagitahu ini untuk lagu ballads sahaja.

1. Sutera atau Rayon ( Karisma)
2. Bersalah Atau Tidak ( Gema di Timur Jauh)
3. Jeritan Rindu ( Gema di Timur Jauh)
4. Nantikan Gerimis ( Rock n Roll Pie)
5. Kau Pergi ( original album: Langit dan Bumi tapi saya lebih menggemari versi album Search Terbaik yang dimainkan semula dengan lead solo dari Kid)


Itu saja.

1 comment:

deaf_angel said...

Search kat jb bulan depan, aku kerja ler hari tu... aku tak dapat pegi ler..sedihnye aku...