Thursday, February 18, 2016

GAYOUR'S BERSAMA SELAMANYA COLLECTORS EDITION WITH SERIAL NO

Salam ceria untuk anda walaupun technically saya tak ceria sebab 3 hari demam batuk dan sema sema.

Pada kali ini saya nak buat simple review tentang buku ini:



Ini edisi paling mampu milik untuk saya. Edisi kotak pizza. Ada edisi wooden box yang pasti lebih bergaya rupanya plus tshirt dan other gift.

Ok dalam rupa macam ni. Hardcover almost 600 pages. Tebal macam separuh buku telefon (bagi mereka yang pernah melihat buku telefon)

Ni back cover. Semua watak penting ada. Siap laser printing serial nombor. Mine is 285.

 Ni masa dalam kotak Pizza.

Foldout poster Amar. Glossy art paper. Abaikan Naruto kat tepi tu.

Gayour Sang Penulis Dan Pelukis dari pandangan belakang. Hensem tak?
 

Gayour dari depan. Har har har!



Sedikit sneak peek. Tebal buku ni . Tak pasti bila saya akan mula baca.

Saya percaya lebih 100 lagu rock telah di quote oleh saudara Gayour dalam semua episode Bersama Selamanya.

My verdict:  must have collection kerana ianya simbolik one of our pop culture around 90s. 
Rock nroll dream come true!!!

25 comments:

Ijau D. Koceng said...

femes dgn tajuk parodi "bergaduh selamanya"

p/s: ampun bang gayour~ :)

Portdy said...

Kill kill die die!!!

speedrider said...

mana nak dapat ni?

berteromber said...

Cadang nak beli jugak...tapi versi rakyat jelata la...sayang tak jumpa pulak cari versi asal yang tinggal kat kampung yang dah siap bertanda tangan Tuan Gayour...

Portdy said...

Speed...
Bekazon.com

Portdy said...
This comment has been removed by the author.
Portdy said...

Beroteromber...
Kasi up dpm blog. Tahun bila release?

berteromber said...

1st edition...tak ingat tahun berapa...pertengahan 90an kalau tak silap...tu jam Tuan Gayour datang Kotaraya, JB untuk seisi otograf...zaman takder kamera handphone...tak boleh la nak berselfie dan wefie...sayangnya tak tau kat mana tah sekarang...nantilah balik kempung cuba kembur store...

MOHD SHAFID BIN RAHMAT said...

Tandoori payat takde edition macamnie ke?

Portdy said...

Maybe ada distribute bawah restoran Assalam

deaf-angel said...

Portdy, yes.. tandori payat ada tak koleksi nye.
dan koleksi ni ada jual kat kedai atau perlu order?

Portdy said...

Bro deap...
Kena oder dari website bekazon.com

MOHD SHAFID BIN RAHMAT said...

Lengkuas punya Mat Despatch RM2.00 boss

Portdy said...

Lengkuas sekilo pun tak dapat RM2

Saudagar Mimpi said...

Kotak pizza?. Kalau box set CD macam ni menarik jugak.

Portdy said...

Kita tunggu M.Nasir buat boxset

Faith Craft said...

Laris sungguh... dah sold out. Tinggal package yang Rm150 ke atas aja. Harap depa re-print lagi pakej B,C

Portdy said...

Wow.. sold out. Impressive

gayour said...

'bergaduh selamanya'- menarik gak. hahahaha!
terima kasih semua atas sokongan

bersama selamanya

MOHD SHAFID BIN RAHMAT said...

Tandoori payat rulez

yusrina said...

salam bro.. ada masa singgah la kat blog yusrina pulak.. thank you..
http://albumretro.blogspot.my/

MOHD SHAFID BIN RAHMAT said...

Krik krik

MOHD SHAFID BIN RAHMAT said...

Krik krik

MOHD SHAFID BIN RAHMAT said...

Wooo. Woooo. Woooooooo wo

Portdy said...

Macam adlib lagu teratai je