Wednesday, December 24, 2014

WORDLESS WEDNESDAY : THE WORDLESS RIVER




Portnote: Item ini telah dihantar melalui sampan menuju pemiliknya.

12 comments:

deaf-angel said...

dah dengar portdy? syok ke?

deaf-angel said...

anyway...
ada orang complain bootleg kembara aku kat youtube.
aku kena siap warning lagik ngan youtube nak tutup akaun aku.

Agaknya bootleg aku macam live album kot? haha...
Aku tak rasa dorang kalau release official pun dorang boleh buat 3 cd sumbat semua kot.

berteromber said...

nasib tak minat sangat dengan pink floyd...heheh..

Ijau D. Koceng said...

tu belum cerita rugged lagi tu...

Portdy said...

Bro, Deap

Dah dengar, mostly instrumental.
Sedap, Louder Than Words saja yang ada vocal track.

Samalah, saya pun kena. Rasanya Luncai Emas yang complain.
so delete the Ramli Sarip also... senang takda bootleg.
No bootleg from me, me harm no people.

Portdy said...

Broteromber;

Tak minat takpa, tapi LP dia lawa woooo

Ijau,

Medleyrugged dah sampai? reviu beb..

deaf said...

Tapi luncai emas tak komplen singapore nye show pulak aku upload full kat youtube.
Aku suspek doramg nak release live album.

Ala...orang tampal handphone videos berlambak pun...aku tak rip official dvds,vcds,cds macam orang lain pe, tu tak komplain pulak.

Takpe portdy, kau tak share kat youtube takpe, tapi kalau aku nak, kau upload kat mana2 files sharing folder tu la. Hahahaa

retrosai said...

Album ni tk menarik sgt pada pendapat saya... Yg stand out adalah gilmour nye solo... He may as well as produce tis album under his name... No floyd without waters haha

retrosai said...

In sha allah ur intuition on the live album is true!

成人影城 said...

新新人類影音視訊網
通博真人百家
色080苗栗人聊天室
桌布動畫圖片
夫妻做愛a片直播
080聊天室
a片免費試看
免費清涼秀比基尼
免費a片下載

www.77yum.com said...

免費影片
金合發
報牌
財神娛樂城
情色論壇
免費a片
金順賽事
成人網站
嘟嘟情人色網

a片影片 said...

運動博弈
輪盤
免費名模麻豆自拍
清涼泳裝美女寫真集
女友交換區
成人文章
免費a片下載無碼有
色女群
破解視訊妹妹免費看