Wednesday, December 24, 2014

WORDLESS WEDNESDAY : THE WORDLESS RIVER




Portnote: Item ini telah dihantar melalui sampan menuju pemiliknya.

9 comments:

deaf-angel said...

dah dengar portdy? syok ke?

deaf-angel said...

anyway...
ada orang complain bootleg kembara aku kat youtube.
aku kena siap warning lagik ngan youtube nak tutup akaun aku.

Agaknya bootleg aku macam live album kot? haha...
Aku tak rasa dorang kalau release official pun dorang boleh buat 3 cd sumbat semua kot.

berteromber said...

nasib tak minat sangat dengan pink floyd...heheh..

Ijau D. Koceng said...

tu belum cerita rugged lagi tu...

Portdy said...

Bro, Deap

Dah dengar, mostly instrumental.
Sedap, Louder Than Words saja yang ada vocal track.

Samalah, saya pun kena. Rasanya Luncai Emas yang complain.
so delete the Ramli Sarip also... senang takda bootleg.
No bootleg from me, me harm no people.

Portdy said...

Broteromber;

Tak minat takpa, tapi LP dia lawa woooo

Ijau,

Medleyrugged dah sampai? reviu beb..

deaf said...

Tapi luncai emas tak komplen singapore nye show pulak aku upload full kat youtube.
Aku suspek doramg nak release live album.

Ala...orang tampal handphone videos berlambak pun...aku tak rip official dvds,vcds,cds macam orang lain pe, tu tak komplain pulak.

Takpe portdy, kau tak share kat youtube takpe, tapi kalau aku nak, kau upload kat mana2 files sharing folder tu la. Hahahaa

retrosai said...

Album ni tk menarik sgt pada pendapat saya... Yg stand out adalah gilmour nye solo... He may as well as produce tis album under his name... No floyd without waters haha

retrosai said...

In sha allah ur intuition on the live album is true!