Wednesday, December 17, 2014

Wordless Wednesday: Americana, Antara Album Yang Menjadi Runut Bunyi Hidupku Suatu Waktu Dahulu

7 comments:

deaf-angel said...

dulu aku ada kawan kan, dengar lagu Offsrping dia joget agogo siot.
HAHA. Giler.

Anyway Portdy, nanti aku nak buat satu post pasal bootlegging.

Kau aku rasa sangkut tu hari Search pasal kau tak boleh bergerak.
Paling puaka bootleg kalau kena duduk, pasal mungkin kiri kanan kau ada haramjadah berbual suka tok nenek macam kat rumah sendiri, dan apa2 je la kondisi.

Kalau Search tu hari berdiri, aku confirm kau mesti dapat bootleg best.

Ijau D. Koceng said...

rasanya the offsprings aku layan djaman smash je kot...

berteromber said...

aku cuma tahu 'smash'

Saudagar Mimpi ... said...

Ni beli kat Yee Hai ke?
Aku suka Offspring sampai Ixnay on Homre jer..pas tu kureng....

Portdy said...

Sm ...yg ni beli kat group FB

MOHD SHAFID BIN RAHMAT said...

Give it to me baby

Portdy said...

AHAK AHAK