Tuesday, November 03, 2009

Flora dan fauna, Flowers and flour.

.
Hai adik adik hari ini abang Bozo mahu bawa adik adik jalan jalan.
marilah kita pergi ke taman!

Mini Lanskap

Bunga bunga dan bunga.

Hanging Tough!


Pink its my new obsession
Pink its not even a question
Pink on the lips of your lover, cause
Pink is the love you discover ahaks!

Stepstones


Ada la pulak minah rempit lalu

Nobody knows a wildflower still grows
By the side of the road
And she don't need to need like the roses
She's at home with the weeds

And just as free as the night breeze

She's got the cool of a shade tree

She's growin' on me and I can't live with out her


(teringat lagu ni pulak Wildflower - Bon Jovi)









Teringat satu filem bertajuk "Stranger than fiction"
Ada satu part ni Harold Crick (hero) belikan sang heroin ni tepung masa first date.
Sang heroin ni dia mengusahakan kedai roti, jadi sang hero menghadiahkan Tepung (flour) instead of Bunga (flower).
Note: sebutan flower dan flour bunyiknye sama.






All this beautifuls plant and flours err...flowers courtesy of My Onee-chan.







10 comments:

Ijau D. Koceng said...

abg bozo?

berteromber said...

rumah ko ker ni?..rajin sungguh..kalau aku mau pasu dah tumbuh lalang (kejadian sebenar)..haha..

MOHD SHAFID BIN RAHMAT said...

Abang dozo ke bozo?

eddie dewanaga said...

gua dengan plant ni memang failed... kalau tak, dah berladang dah ganja gua tuai kat Gelang Patah dulu...

SkiD said...

Cerita bunga pulak kali ni...Aku bab bunga2 ni tak berapa tau sangat. Tengok gitu je la.

Takilala said...

bunga bunga matahari

deaf_angel said...

Aloha Portdy!!

Amacam ko!!! Ada baik?!!

Hoi...jeles ah aku nengok ko dah ada satu beatles remastered tu haha

Gengmetal said...

oit jadi tukang kebun pulak ke ni lu beb? hehehe, jangan marah aaaa

ibusinga said...

green fingers ya tuan tanah...??

dilaOHdila said...

salam ...
mana hang pi wei lama tak nampak nih
umah shuntek....mesti sebok tengah dok ngemas ni erk
Banyaknya bungaaaaaaaaaa