Thursday, February 26, 2009

Pesta Layang Layang Antarabangsa 2009 Pasir Gudang, Johor.

Sehari ke Pesta Layang2 Pasir Gudang.


Serius, masa tengok layang layang kat atas awan tu kan , terngiang-ngiang lak lagu "Kite - U2"


"Who's to say where the wind will take you
Who's to say what it is will break you

I don't know, which way the wind will blow
Who's to know when the time has come around

Don't want to see you cry
I know that this is not goodbye...."


solo guitar The Edge yang melayang-layang tu memang seiring ngan alunan layang-layang di atas awan tinggi, huhuhu sentimental melankolik lak.



Hari tu memang tersangat lah ramai orang, ye lah weekend kan . So datang jap snap2 gambar lebeh kurang pas tu balik. Tak selesa sangat sebab risaukan adik ipar yang sarat mengandung dan My Nemut2 yang sukar nak dikawal jadi balik ke kereta menuju ke destinasi seterusnya adalah satu idea yang paling bernas.


Adalah sikit gambar yang tak seberapa adanya. Terimalah.














"In summer I can taste the salt in the sea
There's a kite blowing out of control on a breeze

I wonder what's gonna happen to you

You wonder what has happened to me..."

2 comments:

deaf_angel said...

berteromber pun gi jugak haha.

layang2 terbang di awan..lalalala..
dadadididudu aku sudah jatuh hati haha.

lagu norshilla amin ke sapa tu haha..

portdy said...

bloody ramai masa tu

silap time ah

tak dapat nak enjoy bebetul show, dan yang penting terlepas tengok amoi2 cun naik kan kite...

aku sampai diorang punya turn pun abis daa.....