Monday, October 20, 2014

Setlist Konsert Hayat 45 Tahun Seniman Ramli Sarip

Barisan lagu umpama fantasi tapi kenyataan.

12 comments:

deaf-angel said...

I have been missing out on a few malay shows la these few months baik kat spore or kl.
Memang nak pergi, tapi aku kerja shift semua, macam dah lost track of time. Ni aku target tenacious d, kembqra main kl, cuma kau heran harga tiket search, and to hqve Kid, well..... i would pay big money for Hilaary hahaha.

Apa pun, firehouse is comig portdy, love of a lifetime ok....

deaf-angel said...

Portdy ko tape ramli sq4ip ni?upload youtube la.

Portdy said...

Ada tape bro deap tapi ada poblem takdapat full.. missing first 4 songs. Nanti try letak kat yutube.

berteromber said...

Sila buat karangan yang penuh...

Portdy said...

berteromber:

A.L.I M.A.L.A.S

Facebook killed the Blogger Star

deaf-angel said...

How much did you pay for ramli sarip i.b show wahai encik portdy?

Best kan dia? Humble giler. Aku speku ramli sarip sendiri kot give instruction to make sure his hardcore fans get a chance for good seats too.

Portdy said...

Satu amount yang tidak disangka dan diduga keaffordableannya.




Yes...my wife pun speku benda yg sama. Hehe.

retrosai said...

hi bro kalau ade bootleg tolong uploadkan konsert ni. teringin dengar orang kota sekali lagi.

jaket kulit said...

salam hangat dari kami ijin menmyimak sahabat dari kami pengrajin jaket kulit

Portdy said...

Retrosai;

Sayangnya rakaman 5 lagu terawal ada masalah, termasuklah lagu Orang Kota... huhuhu

retrosai said...

Admin

hahah sayangnye... sungguh mengecewakan. tp tdk mengapa... terima kasih. :] Salam..

Portdy said...

Retrosai,

Salam bro,

hari tu ada tanya lagu Orang Kota Konsert Hayatkan?
Nasib baik ada backup pada recording guna handphone wife.

hope its ok for you...

http://youtu.be/clOFme3XprE

im working for the rest of the concert bootleg