Thursday, August 14, 2014

Kau Menggoda ...Mata Kucing...ku cederaa..Mata Kucing

"Tak semestinya kalau layan Hello Kitty Tokidoki maka akan hilang ke rock-an seseorang itu walaupun sekelumit..."

Wife saya pilih Sunshine, saya pilih yang hantu..(Till death do us part)
hantu jembalang daa, banyak berkeliaran
dia suka menghasut perpaduan rakyat
rupanya macam manusia
perangai macam setan
dalam hikayat Hang Setia

6 comments:

Ijau D. Koceng said...

koleksi nemut2 atau ayahnye?

berteromber said...

anak tak tau apa sangat...ni bapaknya yang lebih2...hahaha...

Portdy said...

Ijau & bro-teromber;

koleksi ayah beli... nanti Yeya dan besar boleh diwariskan, hehehe

deaf-angel said...

portdy hello kitty pakai makeup kiss wujud kan? ko takde?

D'arsil said...

aku ada tebelih utk mizi sebelum lahir anak pempuan aku satu hello kitty naik kapal terbang rm5 ja kat giant sana.. baik datang giant bukit tinggi.. promosi tu.. kompom bertambah meriah koleksi kalau dapat sambar semua kat giant tu.. item hello kitty kena longgok

Haryani Mohd said...

awat comel sangat Hello Kitty ni? sukalah sangat hehe