Tuesday, August 13, 2013

MAJALAH-MAJALAH TIME RAYA.

Kalau masa saya kecil dulu, saya suka kumpul duit raya dan raya pertama terus
ke Toko Buku Bainon untuk mendapatkan majalah-majalah edisi raya, selalunya digelar Edisi Bumper, Edisi Raya, Edisi LEmang dan macam - macam lagi lah

Setelah kian lama tak beli majalah raya, saya dan wife pun pergilah ke Kedai Majalah Dewi untuk mendapatkan naskhah majalah raya kami berdua.

Hasilnya adalah seperti di bawah:


Imej dari:  http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/07/majalah-mingguan-wanita-edisi-khas.html
 my magazine is::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::






yeah, i know...takda unsur raya pun kan?





SALAM HARI LEBARAN MINAL AIDIL WALFAIDZIN
MAAF ZAHIR DAN BATIN.





8 comments:

Adi Herman said...

rottw ni sejarah penubuhan majalah ni dulu banyak rintangan nya, pernah lepak dgn Abg Rom dulu...memang syok la dgr cerita pengalaman dia buat majalah ni, serta struggle dia nak keep on going dgn perjuangan menyebarkan ilmu muzik ni.apa2pun rottw still rocking!

Rafi said...

selamat hari raya bro portdy..maaf zahir batin..

metal brain asylum said...

sarat muzik semasa.. suffer remain. hahaha

berteromber said...

kecik2 dulu tak sabar nak beli edisi bumper raya majalah kartun macam Gila Gila, Gelihati dan tak lupa URTV (heheh)....

Selamat Hari Raya...Maaf Zahir & Batin.

deaf-angel said...

Teringat batu api nye supertembam raya bumper issue

Portdy said...

aDIhERMAN,

dah lama aku tak beli ROTTW ni, bila tengok BON JOVI jadi cover dan artikel 5-6 muka surat, sang penulis pun ada buat research tak lee copy internet stuff. Berbaloi beli ni.

Ijau D. Koceng said...

SHRAMZB (versi seminggu slps raya)

ros_reeza said...

Selamat hari raya Aidilfitri.. baru berkesempatan singgah ke sini..

tentang gambar tu, silakan :)