Thursday, July 22, 2010

Aint She Sweet: Garam dan Angelina Jolie

Mengapakah saya suka betul dengan rambut Angelina Jolie dalam filem ini? oh hohoho!

9 comments:

berteromber said...

nyum nyum nyum....

ko dah tengok ker...best tak?

deaf_angel said...

mat salleh, pakai apa pun, rambut cammana pun tetap lawa

Portdy said...

rasanya cam belum kuar g bro, tapi dia punya teaser poster dah ada kat area pelangi Jb tu...

Ijau D. Koceng said...

jgn je nnti waktu tayangan... dorg translate bulat2 "garam"

mcm filem2 yg aku pnh tgk, subtitle translate gila lawak
1. the day after tomorrow = lusa
2. kingdom of heaven = alam syurga
3. tears of the sun = pahlawan gajah

hah? gajah?

Portdy said...

bro dep,

ni style rambut jatuh2 depan ni memang gua suka , apa nama style dia fringe ke apa tu...


ijau;
garam halus? garam kasar? Pahlawan Gajah? wakakakkaka

eddie dewanaga said...

ini kira fetish la ni...
Angie Jolie pakai apa pun boleh bikin gua stim, pakai apa pun...

apa lagi kalau TAK pakai apa2 langsung kan...

MOHD SHAFID BIN RAHMAT said...

Aku pun nak tengok jugakla.

Saudagar Mimpi ... said...

Bagi aku, Angelina Jolie ni dah over rated la. Semua filem balik-balik aksi serupa. Filem dia yg aku minat cuma "Pengumpul Tulang" saja.

Portdy said...

abg eddie:
ye gua mengaku, gua fetish.


Sapik;
Ajak aku sekali pik


SM;
The Bone Collesctor pun tak tengok
lagi heheheheh