Wednesday, October 20, 2010

DVD DOUBLE TROUBLE LIVE AT JB 2010

Ok guys, short rebiu, tepek gambar....
our beloved bands release material macam gini meh  kita ramai-ramai dapatkan yang original ! yeah!

oh sebelum terlupa, tenkiu ZAN, yang sms petang sabtu aritu bgtau rilisan ini dah kuar.
 kau ibarat penggera handphone yang tak lekang dari mengingatkan kami pada rilisan terbaru tanahair.
harap kau berbahagia dengan Box Set Queen itu...Chewah!

 
Baru sampai di Speedy Video Melaka Tengah dan tengahari tadi saya terus grab.
Harga RM 29.00
Ada format 2 CD, 3 VCD dan 1 DVD.
Saya beli yang DVD punya.


hadapan .



belakang .




Bukak cd dia.


inlay dia kita selak sama-sama.



Vocalist.

Bassists


Guitarists.




Drummers
Credits: Thanks , Tenkiu, tq!


Satu jek yang saya hampa, hampa sangat-sangat:
Mana NURNILAM SARI?
Saya tak kisah dengan lagu-lagu lain yang tak masuk DVD tapi NURNILAM SARI?
I'm quite frustrated incorporated you know.

Lain-lain Ulasan Konsert Double Trouble :
  1.  Deaf Angel
  2. Sayapsayap Wings
  3. Bro-teromber
  4. Zan - Double Trouble live KL
Portdy sedang layan 2 khazanah ini sekarang!

14 comments:

Takilala said...

ni yg menguji kesabaran aku ni...hehehe

Ijau D. Koceng said...

zass... speedy video!

berteromber said...

saya juga mendapat sms sebegitu...
i lap u abang zan....heheh...

ko tolong jenguk2 skit...ada nampak muka aku ngan deaf tak?...

Aerosmith live??? wau..i loike!...

Abang Ben said...

kena beli ni!

zan said...

Lagu yang dikesan tiada (dibuang)..

Alam Barzakh & NurNilam Sari.

Siapa yang pergi konsert ni rasanya tau kenapa 2 lagu ni takde..hehehe

deaf-angel said...

WHAT???? NUR NILAM SARI MISSING???!!!!
OH MY GOODNESS!!

Portdy aku pun dah teruja ni tengok ko snap satu2 inlet tu haha...

eddie dewanaga said...

..mlm tu ada budak aku ambik video during 'Gema DiInderaloka' sebab dia tau gua gila lagu tu, tapi bila gua carik balik dlm phone dia, dah lesap ghaib mana pegi ntah...



**yg banyak gua jumpa dlm phone tu video biru 3gp. cehh... kurang asam, tumpang jugak laa...

JePh said...

gua minggu depan baru bole angkat 1!

mhagnoth said...

Patut ada kuar boxset baru lebih agung untuk tatapan generasi akan datang.

kucingorengemok said...

fyi, u got tagged. tag makan²... rock ke buat tag makan² eh? hehe :)

視訊聊天室 said...

免費104甜心寶貝直播貼片
色a片女星
龍筋保養吹吹樂
熱舞日本影片
線上免費看a片
成人影片
女優美腿自拍
情色網

網路少女露點自拍 said...

貸款
車貸速效審件撥款‎
貸款免費諮詢
輕鬆汽車貸款方案‎
前六期免繳利息錢‎
整合負債
銀行二胎借款
銀行中古汽車貸款
汽車銀行增貸

銀行汽車貸款0800772999 said...

戴子郎百家樂
色情
財神娛樂評價
賭金
成人做愛
九州娛樂
通博在線娛樂
免費a片下載無碼有
情色文學

a片卡通版免費 said...

85cc成人片
線上免費看a片
台灣美女寫真集圖片館
通博歐博百家
真人荷官
視訊色妹妹
免費賽車美女寫真
龍筋保養油壓舒壓按摩
推薦紅利